Ανδρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Νέο βίντεο αποκαλύπτει τα «παρασκήνια» του γάμου τους

Το βίντεο του ζευγαριού με φίλους και συγγενείς

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram
Instagram

Ένα άκρως κινηματογραφικό -και ρομαντικό- βίντεο από το «παρασκήνιο» του γάμου του με την Σιμώνη Χριστοδούλου ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ανδρέας Γεωργίου σήμερα, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.

Ως σκηνοθέτης, ο γαμπρός έχει φροντίσει να απαθανατιστούν αμέτρητα όμορφα πλάνα από την πιο ιδιαίτερη μέρα της ζωής του, τα οποία φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να μοιράζεται με τους ακολούθους του. Το τελευταίο βίντεο θυμίζει πιο πολύ... trailer και είναι τόσο καλογυρισμένο που πραγματικά θα μπορούσε να αποτελεί σποτ για κάποια ταινία.

Το ζευγάρι απεικονίζεται να ετοιμάζεται για τον γάμο, μαζί με τους πιο κοντινούς τους φίλους και συγγενείς, οι οποίοι δείχνουν φανερά συγκινημένοι.

Δείτε το βίντεο - backstage:

Γάμος Ανδρέα Γεωργίου - Σιμώνης Χριστοδούλου: Όλοι οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ξεχωριστή ήταν η περασμένη Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, για τον Ανδρέα Γεωργίου και την Σιμώνη Χριστοδούλου, καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε ενώπιον αγαπημένων φίλων και συγγενών, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης.

Γαμπρός και νύφη ντυμένοι και οι δύο στα λευκά ήταν φυσικά οι απόλυτοι «πρωταγωνιστές» της βραδιάς με τον Ανδρέα Γεωργίου πολύ χαρούμενο μέσα στο ολόλευκο σμόκιν του ενώ η Σιμώνη Χριστοδούλου να φαίνεται σαν πριγκίπισσα μέσα στο δαντελωτό maxi νυφικό της με τις cut out λεπτομέρειες στη μέση της.

Κουμπάροι ήταν ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου, στενοί φίλοι και συνεργάτες του Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και η στιλίστρια Άντρια Παχίτη.

Μετά από το ιερό μυστήριο του γάμου, ακολούθησε μεγάλο γλέντι και εκεί, όπως είχε γίνει γνωστό, τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Εκεί μάλιστα, όπως βλέπουμε και σε στόρι που ανέβηκαν από την ξέφρενη βραδιά, ο Ανδρέας Γεωργίου χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο, με το τραγούδι “Αθήνα μου”, του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Πολλοί διάσημοι συνεργάτες του γαμπρού από τον χώρο του θεάματος παρευρέθηκαν στην τελετή και στο μεγάλο πάρτι που ακολούθησε, όπως ο Χρήστος Λούλης, η Κοραλία Καράντη και η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Ωστόσο, στον πολυσυζητημένο γάμο εντύπωση έκανε και μια ξένη ηθοποιός, η οποία ταξίδεψε από τις ΗΠΑ μέχρι την Κύπρο για να τιμήσει το νεόνυμφο ζευγάρι με την παρουσία της (δείτε εδώ ποια ήταν η χολιγουντιανή σταρ που παρευρέθηκε στον γάμο).