Χάρης Γρηγορόπουλος: Κάτω από το νερό με την Φωτεινή Ντεμίρη - Η τρυφερή ανάρτηση μετά τον χωρισμό τους

Για τα γενέθλιά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χάρης Γρηγορόπουλος
Instagram / Χάρης Γρηγορόπουλος

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η Φωτεινή Ντεμίρη είχε τα γενέθλιά της. Η διάσημη ηθοποιός έκλεισε τα 64 και δέχθηκε εκατοντάδες ευχές στα social media της από τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της. Ένα από τα πρόσωπα που της ευχήθηκε δημόσια είναι και ο πρώην σύντροφός της, Χάρης Γρηγορόπουλος.

Ο ίδιος, πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία, σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου οι δυο τους πόζαραν κάτω από το νερό της θάλασσας, ο ένας δίπλα στον άλλο, με τεράστια χαμόγελα. «Χρόνια πολλά», σημείωσε, μάλιστα, χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο που πήραν την απόφαση να χωρίσουν μετά από τριάντα χρόνια γάμου, δεν έχουν πάρει διαζύγιο και ούτε σκοπεύουν, ενώ συνεχίζουν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη, εφόσον παραμένουν οικογένεια και θέλουν να βρίσκονται δίπλα στα παιδιά τους.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για την Φωτεινή Ντεμίρη & τον Χάρη Γρηγορόπουλο: «Αντίο...»

Η ανάρτηση του Χάρη Γρηγορόπουλου για τα γενέθλια της Φωτεινής Ντεμίρη

Χάρης Γρηγορόπουλος  Φωτεινή Ντεμίρη Γενέθλια
Instagram / Χάρης Γρηγορόπουλος

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από κάποιο διάστημα ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πώς έγινε η γνωριμία τους και πώς προέκυψε ο γάμος και τα παιδιά τους. «Γνωριστήκαμε στη σχολή κάνοντας έναν αυτοσχεδιασμό με κλειστά μάτια από τις πρώτες ημέρες που γραφτήκαμε. Κάναμε ένα μάθημα για την αφή και ακουμπιόμασταν. Με κλειστά μάτια γνωριστήκαμε ουσιαστικά. Την πρόταση γάμου την έκανα αναγκαστικά, δεν νομίζω ότι θα παντρευόμασταν αν δεν προέκυπτε κάποιο παιδί.

Βέβαια, το παιδί που μας πάντρεψε δεν υπάρχει, διότι ήταν μόνο για να μας παντρέψει, στη συνέχεια το χάσαμε, έγινε αυτό που λέμε αποβολή και μετά από δύο χρόνια ήρθε η Μαρίνα μας και μετά από τέσσερα ήρθε ο Τίτος μας. Είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια και μαζί ακόμα περισσότερα. Όλοι οι τσακωμοί και όλες οι εντάσεις που είναι μεγάλου μεγέθους εκεί προορίζονταν, αλλά τελικά το κρατήσαμε. Η οικογένεια μας έχει δεμένους», ανέφερε.