Αλέξανδρος Παρθένης: Παντρεύτηκε την σύντροφό του μετά από 8 χρόνια σχέσης - Έκλεψε τις εντυπώσεις το ξώπλατο νυφικό της

Δείτε εικόνες και βίντεο από τον γάμο του με την Βιβή Κωνσταντοπούλου

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram: alexandros_parthenis
Instagram: alexandros_parthenis

Το 2024 φαίνεται πως είναι η χρονιά των... γάμων, καθώς μόλις τους τελευταίους μήνες έχουν παντρευτεί δεκάδες γνωστά πρόσωπα από την εγχώρια showbiz. Την φετινή χρονιά, λοιπόν, επέλεξε και το πρώην μοντέλο - νυν ηθοποιός Αλέξανδρος Παρθένης, για να παντρευτεί με την σύντροφό του, Βιβή Κωστοπούλου.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μονεμβασιά, και συγκεκριμένα στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσαφίτισσας. Η τελετή ήταν λιτή και έγινε υπό άκρα μυστικότητα, αφού οι δυο τους θέλησαν να μοιραστούν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με ελάχιστα πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον.

Η χαρμόσυνη είδηση μαθεύτηκε μετά την ολοκλήρωση του γάμου, όταν ο Αλέξανδρος Παρθένης και η σύζυγός του αποφάσισαν από κοινού να την ανακοινώσουν, αναρτώντας σχετικά στιγμιότυπα.

Η νύφη φαίνεται να φοράει ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα με δαντέλες και κρόσια. Η πλάτη είναι ανοιχτή, ενώ υπάρχει άνοιγμα και στους ώμους. Το τελείωμα είναι γοργονέ και έχει μια μικρή ουρά. Κατά την διάρκεια του μυστηρίου, η Βιβή Κωνσταντοπούλου επέλεξε να φορέσει πέπλο. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω, σε έναν χαλαρό κότσο.

Από την άλλη, ο γαμπρός είναι επίσης ιδιαίτερα κομψός, με υπόλευκο κοστούμι, ανοιχτό γαλάζιο πουκάμισο και λευκά παπούτσια.

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Παρθένης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά

Δείτε τα στιγμιότυπα που ανέβασε το ζευγάρι στο Instagram:

parthenis
alexandros_parthenis / Instagram

parthenis-gamos
alexandros_parthenis / Instagram

parthenis-gamos-nifiko
alexandros_parthenis / Instagram

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Παρθένη για την Βιβή Κωστοπούλου

Το ζευγάρι, που είναι σε σχέση τα τελευταία 8 χρόνια, προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή ιδιωτική, ωστόσο μια από τις σπάνιες φορές που είχε μιλήσει για την σύντροφό του, ο Αλέξανδρος Παρθένης είχε πει:

«Είναι ένας άνθρωπος που θαύμαζα και θαυμάζω για αυτό που ήταν αλλά αποφασίσαμε ότι οι δρόμοι μας ήταν διαφορετικοί και ο καθένας ακολούθησε τη δική του πορεία [...] είναι ο άνθρωπός μου. Μεγαλώνουμε μαζί τα δύο παιδιά της από τον πρώτο της γάμο».