Η Ήβη Αδάμου «σπάει» τη σιωπή της για το τραγούδι που της έγραψε ο Κουινέλης: «Ο Μιχάλης δεν θα έγραφε ποτέ κάτι...»

Τι απαντάει στα αρνητικά σχόλια η Ήβη Αδάμου

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram / ivi_adamou
Instagram / ivi_adamou

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε η Ήβη Αδάμου στην εκπομπή του Alpha Κύπρου, «Με αγάπη Χριστιάνα». Η γνωστή τραγουδίστρια υποδέχθηκε το συνεργείο της εκπομπής στην Αλεξανδρούπολη, όπου και έχει μετακομίσει τα τελευταία χρόνια με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Μιχάλη Κουινέλη.

Η Ήβη Αδάμου μίλησε για όλους και για όλα, ενώ απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί για το τελευταίο της χιτ, με τίτλο «Είπες», τους στίχους του οποίου έγραψε η Μιχάλης Κουινέλης. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για μια συγκεκριμένη λέξη του τραγουδιού που, σύμφωνα με την ίδια, παρερμηνεύτηκε από πολλούς ακροατές.

«Ο στίχος λέει αλήθειες. Κι αν ακούμε ψέματα στην καθημερινότητα μας! Τώρα κάποιοι με τη λέξη πίπες τους φάνηκε περίεργο. Το νόημα ήταν εντελώς άλλο, δεν θέλω να εξηγώ τα αυτονόητα, ότι δεν το εννοούσαμε με την πονηρή έννοια αλλά με την έννοια των ψεμάτων», τόνισε η τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης: Ήβη Αδάμου: Ολόιδια με τη μαμά της η μικρή Ανατολή - Σπάνια φωτογραφία με την κούκλα, γαλανομάτα κόρη της

Η Ήβη Αδάμου, επιπλέον, τόνισε ότι ο σύντροφός της ποτέ δε θα έγραφε κάποια ακατάλληλη λέξη σε τραγούδι, λέγοντας: «Ο Μιχάλης δεν θα έγραφε ποτέ κάτι περίεργο ή κάποιο βρισίδι. Άσε που είναι μια λέξη που τη χρησιμοποιούμε όλοι στην καθημερινότητα, μην το παίζουμε τώρα αθώοι. Πάντα κάποιος θα πει κάτι αρνητικό, όσο καλά και να τα κάνεις τα πράγματα. Πάντα οι καλλιτέχνες βρισκόμαστε στο στόχαστρο, όλοι έχουν κάτι να πουν», καταλήγει επί του θέματος η Ήβη Αδάμου.

«Το Είπες είναι ένα τραγούδι που εγώ το λατρεύω. Είναι απόλυτα καλοκαιρινό και πίστευα ότι ο κόσμος θα ταυτιστεί με αυτό. Πάρα πολλές γυναίκες μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε ότι είναι ο ύμνος τους, ταυτίζονται με τον στίχο. Δεν είναι τυχαίο», δήλωσε επίσης η ίδια.

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε η Ήβη Αδάμου