Ελένη Χατζίδου: Τρία χρόνια από τον γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου - Τα δύο υπέρλαμπρα νυφικά και το διαμαντένιο στεφάνι στα μαλλιά της

Η τρυφερή ανάρτησή της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Χατζίδου
Instagram / Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2018, ερωτεύτηκαν και μέσα σε ένα χρόνο η τραγουδίστρια έμεινε έγκυος στην κόρη τους, Μελίτα. Για τον λόγο αυτό, πριν την υποδεχθούν, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πολιτικό γάμο το 2019.

Το 2021, ωστόσο, με αφορμή την βάφτιση του παιδιού τους, αποφάσισαν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο. Σήμερα, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, έχουν επέτειο και γιορτάζουν τα τρία χρόνια που πέρασαν από εκείνη την ημέρα. Η παρουσιάστρια του Breakfast at Star, λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί την χαρά της για το γεγονός αυτό και με τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι δημιούργησε ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό βίντεο το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για την 3η επέτειο γάμου της με τον Ετεοκλή Παύλου

Πιο συγκεκριμένα, αυτό περιλάμβανε φωτογραφίες από το μυστήριο και το γαμήλιο γλέντι τους, στα οποία η ίδια άλλαξε νυφικά. Το πρώτο φόρεμά της ήταν στράπλες και όλο δαντέλα, ενώ πέρα από το πέπλο είχε φορούσε και ένα αστραφτερό στεφάνι στα μαλλιά της, ενώ το δεύτερο φόρεμά της ήταν πιο λιτό, μακρύ με έναν ώμο, για το οποίο άφησε κάτω τα μαλλιά της και έβαλε μια διαμαντένια στέκα.

Δείτε επίσης: «Είχε παράλληλη σχέση και διάβασα μηνύματα που δεν έπρεπε να δω» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για την προσωπική της ζωή

Εντωμεταξύ, δύο μέρες πριν, στις 2/9 η μικρή Μελίτα, είχε γενέθλια και έκλεισε τα πέντε της έτη και όπως είθισται το γιόρτασαν άκρως οικογενειακά. Η οικογένεια του Ετεοκλή Παύλου, συγκεκριμένα η μητέρα του παρουσιαστή και personal trainer μαζί με τον αδερφό του, ετοίμασαν ένα πάρτι για την μικρότερο μέλος της οικογένειας.

Η Ελένη Χατζίδου, μάλιστα, ανέβασε ένα βίντεο γράφοντας κάποια συγκινητικά λόγια αγάπης, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω:

«Σαν σήμερα γεννήθηκε το κοριτσάκι μας και έδωσε φως και χρώμα στην ζωή μας! Χρόνια πολλά και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να είναι χρόνια καλά και χαρούμενα μάτια μου...(Στο χωριό μας τα γιορτάζουμε 30 μέρες)», έγραψε.

Δείτε επίσης: Το απρόσμενο δώρο που έκαναν στην κόρη τους - «Της πήραμε ένα...»