Μελίνα Μακρή: «Η μαμά έκλαψε περισσότερο» - "Λύγισε" από συγκίνηση την πρώτη μέρα που ο γιος της πήγε παιδικό σταθμό

Η φωτογραφία με την σχολική του τσάντα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μελίνα Μακρή
Instagram / Μελίνα Μακρή

Η Μελίνα Μακρή, τον Φεβρουάριο του 2022, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Φράνκι Λουβάρη. Ο μικρός τους πλέον είναι δύο ετών και είναι έτοιμος να κάνει τα πρώτα του βήματα μακριά από το σπίτι του, ξεκινώντας να πηγαίνει παιδικό σταθμό.

Σήμερα, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, ήταν η πρώτη του μέρα στο νέο περιβάλλον και η τραγουδίστρια και περήφανη μανούλα θέλησε να μοιραστεί την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του με την σχολική του τσάντα στον δρόμο για το σχολείο του.

Μοιράστηκε και τα συναισθήματά της με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας πως "λύγισε" από την συγκίνηση και έβαλε τα κλάματα βλέποντας το παιδί της να ανοίγει τα φτερά του και να μεγαλώνει τόσο γρήγορα - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την βάφτισή του.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μελίνας Μακρή από την πρώτη μέρα του γιου της στον παιδικό σταθμό

«Πρώτη μέρα παιδικό σταθμό... Η μαμά έκλαψε περισσότερο», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.


Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η ίδια πριν από λίγο καιρό, είχε εξομολογηθεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννα του μικρού, τα άγχη και τις φοβίες που πέρασε, αλλά και τι ήταν αυτό που την βοήθησε να τα ξεπεράσει όλα.

«Επιλόχειο κατάθλιψη δεν έπαθα. Είχα κάποιες έντονες φοβίες και κάποιες έμμονες σκέψεις. Παράλογες φοβίες. Φοβόμουν μην μου πέσει το παιδί από τις σκάλες. Με βοήθησε πολύ η λογική σκέψη, να λέω ότι είναι κάτι που θα περάσει και η προσευχή», είχε αναφέρει συγκεκριμένα.