Κορυφαία τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως σταματάει την καριέρα της - «Δεν θα σας δω για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και...»

Τα χειροκροτήματα των θεατών σε συναυλία της και τα κλάματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κορυφαία τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως σταματάει την καριέρα της - «Δεν θα σας δω για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και...»

Κορυφαία τραγουδίστρια προκάλεσε συγκίνηση με την απόφαση της να σταματήσει την καριέρα της κάνοντας ένα μεγάλο διάλειμμα. Μπορεί η είδηση να είχε κυκλοφορήσει εδώ και μεγάλο διάστημα, ωστόσο, την επιβεβαίωσε στην συναυλία της στο Μόναχο με δάκρυα στα μάτια. Θα πραγματοποιήσει τις επόμενες 10 προγραμματισμένες συναυλίες της και στη συνέχεια θα αποσυρθεί.

Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και το 2015 όταν έκανε ένα μικρό διάλειμμα και επανήλθε το 2021 όπου για ακόμα μια φορά σάρωσε με τα τραγούδια της, κερδίζοντας τον τίτλο μιας από τις κορυφαίες τραγουδίστριες παγκοσμίως.

Όπως ανακοίνωσε θέλει να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με την οικογένεια της, απολαμβάνοντας τη ζωή που "έχτισε" όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη μουσική σκηνή. Να σημειωθεί πως είναι αρραβωνιασμένη με τον Rich Paul (δείτε το διαμαντένιο δαχτυλίδι της), ενώ έχει και έναν 12χρονο γιο από τον πρώην σύζυγό της.

Η ανακοίνωση της Adele

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που ήρθατε στο σόου μου απόψε. Θα ήθελα όλοι όσοι έχουν έρθει σε οποιοδήποτε σόου μου να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ. Δεν είμαι η πιο άνετη ερμηνεύτρια αλλά είμαι πολύ καλή σε αυτό και -πραγματικά- απολαμβάνω τις παραστάσεις εδώ και, σχεδόν, τρία χρόνια, που είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχω κάνει ποτέ και πιθανότατα το μεγαλύτερο που θα έκανα ποτέ.

Δεν θα σας δω για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας έχω αγαπημένους και αγαπημένες μέσα στην καρδιά μου. Δεν ξέρω πόσο θα λείψω... Θα σκέφτομαι όλες τις συναυλίες και τις παραστάσεις που έχω δώσει όλα αυτά τα χρόνια», συμπλήρωσε αμέσως μετά εμφανώς συγκινημένη.

Πραγματικά, πραγματικά τις κρατάω για πάντα στα βάθη της καρδιάς μου, ήταν καταπληκτικά, απλά χρειάζομαι ξεκούραση και έχω περάσει τα τελευταία επτά χρόνια ‘’χτίζοντας’’ μια νέα ζωή για τον εαυτό μου και θέλω να τη ζήσω τώρα», ανακοίνωσε η Adele στη συναυλία της.

TAGS