The road show: Το σοκαριστικό ατύχημα του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Έπεσε πάνω σε βράχο

Δείτε το βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The road show: Το σοκαριστικό ατύχημα του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Έπεσε πάνω σε βράχο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στον έχει ΑΝΤ1 με τρία προγράμματα. Εκτός του The 2night Show και το τηλεπαιχνίδι Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος ανέλαβε και μια ενδιαφέρουσα ταξιδιωτική εκπομπή που θα είμαι γεμάτη εικόνες, γεύσεις και διασκέδαση. Ο λόγος για το The Road Show.

Έχουν πραγματοποιηθεί ήδη γυρίσματα στην Κρήτη, στην Αλεξανδρούπολη και στη Λειβαδιά, ενώ όλο το καλοκαίρι βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο ή αεροπλάνο αλλάζοντας συνεχώς προορισμούς.

Το βίντεο με το ατύχημα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο On The Road

Με τα γυρίσματα να ολοκληρώνονται ο ΑΝΤ1 μοιράστηκε ένα βίντεο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την ομάδα του να κάνουν πεζοπορία σε έναν όμορφο προορισμό μέσα στο δάσος. Πριν φτάσουν όμως στο σημείο που ήθελαν να πάνε, είχαν ένα απρόοπτο.

Ο παρουσιαστής στην προσπάθεια του να κατέβει από ένα δύσβατο σημείο, μπλέχτηκε στις ρίζες ενός δέντρου και έπεσε πάνω σε έναν βράχο. Οι συνεργάτες του έτρεξαν στο πλευρό του και όταν διαβεβαιώθηκαν πως είναι καλά ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου & Νάνσυ Αντωνίου - Χαλαρές στιγμές με φίλους στο Αίγιο πριν την επιστροφή στην καθημερινότητα

«Ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για την ταξιδιωτική εκπομπή, δεν ξέρω αν θα ξεκινήσουμε γυρίσματα την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα. Είναι ένας αγώνας που γίνεται με τις τρεις εκπομπές, είναι πολλοί που εργάζονται από πίσω. Η ταξιδιωτική εκπομπή δεν θα λέγεται “Όμορφος κόσμος”, είναι μία προσωπική ιστορία. Πάμε να δούμε την Ελλάδα 20 χρόνια μετά, που έχει περάσει από κρίση και 40 κύματα. Δεν ξέρω τι θα βρω μπροστά μου. Είμαι πολύ περίεργος κι εγώ», είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό, πριν από μήνες συγκεκριμένα, για το νέο του project στην κάμερα του Breakfast@Star, ξεκαθαρίζοντας πως θα γίνουν μόνο 8-12 επεισόδια καθώς δεν μπορεί να αφήσει τον γιο του για μεγάλο χρονικό διάστημα.