Γρηγόρης Μόργκαν: Το παρελθόν του συζύγου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Ποιος είναι και με τι ασχολείται

Πράγματα που λίγοι γνωρίζουν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Πριν από περίπου δυόμιση χρόνια ο Γρηγόρης Μόργκαν εισέβαλε στην ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και την άλλαξε ολοκληρωτικά! Το ζευγάρι προσπάθησε και προσπαθεί μέχρι και σήμερα να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι' αυτό και ο γάμος τους έγινε γνωστός λίγες ημέρες πριν.

Την Κυριακή 1/9, λοιπόν, ο Γρηγόρης Μόργκαν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Φωτογραφίες από το μυστήριο και το πάρτι που ακολούθησε μετά κατέκλεισαν τα social media και κάπου εκεί που τις χαζεύαμε αναρωτηθήκαμε: Ποιος είναι αυτός ο γοητευτικός άντρας που έκλεψε την καρδιά της Ευρυδίκης μας;

Πράγματα που γνωρίζουμε για την ζωή του Γρηγόρη Μόργκαν

Αρχικά τον έχουμε ξαναδεί... Ο Γρηγόρης Μόργκαν το 2018 συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 «Nomads», καταφέρνοντας, μάλιστα, να φτάσει μέχρι τον τελικό. Στο τρέιλερ είχε πει χαρακτηριστικά: «Ζω στο LA, λατρεύω το σερφ, αγαπώ ό,τι είναι αυθεντικό. Και όταν είμαι στη σκηνή με την μπάντα μου, εγώ δίνω τον ρυθμό».

Γρηγόρης Μόργκαν

O Γρηγόρης Μόργκαν είναι 45 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, καθώς είναι ντράμερ του συγκροτήματος BARB WIRE DOLLS ενώ παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα.


Ο πατέρας του είναι Αμερικανός, ενώ η μητέρα του κατάγεται από την Καβάλα. Το τελευταίο διάστημα λίγο πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, είχε επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα μέχρι να ξαναμπεί στο στούντιο ηχογραφήσεων με το συγκρότημά του. Εκτός από τη μουσική, μεγάλη του αγάπη αποτελεί και το surf ωστόσο, ο αθλητισμός είχε μπει στη ζωή του πολλά χρόνια πριν.

Γρηγόρης Μόργκαν

Σε ηλικία των 12 ετών ασχολήθηκε με το άλμα επί κοντό κι έκανε πρωταθλητισμό μέχρι τα 24, έχοντας πολλές πανελλήνιες νίκες στο ενεργητικό του, με μεγαλύτερη διάκριση τη στέψη του ως Βαλκανιονίκης. Αργότερα ασχολήθηκε με τη μουσική και έκανε πραγματικότητα το όνειρό του, να μάθει drums. Και τελικά η μουσική ήταν εκείνη που τον κέρδισε. Αργότερα, μετακόμισε μόνιμα στο Los Angeles όπου είναι και η βάση του συγκροτήματός του.

Στην Κρήτη βρέθηκε για χάρη του αγαπημένου του αθλήματος το 2018 και από τότε «κόλλησε» με το μέρος και τους ανθρώπους της. Γι’ αυτό τον λόγο, μάλιστα, το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί εκεί.

Δείτε εδώ με ποια διάσημη είχε σχέση επί 4 χρόνια ο Γρηγόρης Μόργκαν, πριν γνωρίσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.