Πασίγνωστο μοντέλο έδωσε μάχη για χρόνια με τον καρκίνο του μαστού – Αρνήθηκε τις χημειοθεραπείες!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πασίγνωστο μοντέλο έδωσε μάχη για χρόνια με τον καρκίνο του μαστού – Αρνήθηκε τις χημειοθεραπείες!

Η Ελ Μακφέρσον, το παγκοσμίου φήμης μοντέλο, που άφησε το στίγμα της στις πασαρέλες τη δεκαετία του '80 και του '90 και κέρδισε το παρατσούκλι «Το Κορμί», αποκάλυψε σοκαριστικές λεπτομέρειες για την κρυφή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού πριν από επτά χρόνια.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, αναφέρει ότι επέλεξε να μην υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, παρά τις συστάσεις 32 γιατρών, και ακολούθησε αντ' αυτού μια ολιστική προσέγγιση για την αντιμετώπιση της ασθένειάς της.

Τι αναφέρει η βιογραφία της Ελ Μακφέρσον

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην επερχόμενη βιογραφία της με τίτλο «Life, Lessons, and Learning to Trust Yourself», η Ελ Μακφέρσον εξηγεί ότι η διάγνωσή της ήταν ένα σοκ και τη γέμισε με ανασφάλειες και φόβο. Ωστόσο, η ασθένεια της έδωσε την ευκαιρία να ανακαλύψει μια διαφορετική προσέγγιση για την υγεία της, μια προσέγγιση που περιελάμβανε προσευχή, διαλογισμό και εμπιστοσύνη στη διαισθητική της αίσθηση.

«Ήταν ένα σοκ, ήταν απροσδόκητο, μπερδεμένο, τρομακτικό με πολλούς τρόπους και μου έδωσε πραγματικά την ευκαιρία να σκάψω βαθιά εσωτερικά για να βρω μια λύση που να λειτουργεί για μένα», δήλωσε η Ελ Μακφέρσον σε συνέντευξή της στο «Women's Weekly». Παρά τις επικρίσεις και τις αμφιβολίες των γύρω της, η ίδια ακολούθησε την καρδιά της και μια πιο ολιστική διαδρομή για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.