Σταύρος Βαρθαλίτης: Ντεμπούτο στην κουζίνα του Στούντιο 4 με λαχταριστή τυρόπιτα ακορντεόν!

«Θα παίξει... μουσικούλα στο στομάχι σας»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σταύρος Βαρθαλίτης: Ντεμπούτο στην κουζίνα του Στούντιο 4 με λαχταριστή τυρόπιτα ακορντεόν!

Συζητήθηκε η αποχώρηση του Σταύρου Βαρθαλίτη από το πρωινό του Star με τον πρώην νικητή του MasterChef να ανήκει πλέον στο δυναμικό της ΕΡΤ και να παρουσιάζει τις συνταγές του στο Στούντιο 4.

Σήμερα (3/9) έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου με τους δύο παρουσιαστές να τον καλωσορίζουν και τον Σταύρο Βαρθαλίτη να κάνει πλάκα με τη συνταγή που τους ετοίμασε. Να σημειωθεί πως θα μοιράζεται την κουζίνα με τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη.

Δείτε επίσης: Σταύρος Βαρθαλίτης: «Δεν ένιωθα άνετα γιατί...» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή BreakfastStar

Τα πρώτα λόγια του Σταύρου Βαρθαλίτη στο Στούντιο 4

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι σήμερα γιατί καλωσορίζουμε στην κουζίνα μας και επίσημα τον Σταύρο Βαρθαλίτη», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, στον Σταύρο Βαρθαλίτη.

«Καλή σεζόν θα πω και εγώ, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Αυτά τα ωραία πρέπει να γίνονται και πιο συχνά για όλους μας, όχι μόνο για μένα προφανώς, γιατί είναι που λες ότι κάτι θα έρθει ωραίο, το νιώθεις και όταν έρχεται… καλοδεχούμενο», σημείωσε με τη σειρά του ο πρώην νικητής του MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης.

Για την ιστορία, ο Σταύρος Βαρθαλίτης επέλεξε να κάνει πρεμιέρα στην κουζίνα του Στούντιο 4, παρουσιάζοντας μια τραγανή τυρόπιτα ακορντεόν ή πατσαβουρόπιτα ή τεμπελόπιτα, όπως λέγεται αλλιώς! «Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίξει... μουσικούλα στο στομάχι σας», είπε χαριτολογώντας πριν ξεκινήσει να παρουσιάζει τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής.

Δείτε παρακάτω το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες: