Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Με τραγιάσκα ο γιος του Κίμωνας στα γυρίσματα της «Φάρμας»

Κάνει τις τελευταίες... διορθώσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/chef_koutsopoulosleonidas
Instagram/chef_koutsopoulosleonidas

Ο αγαπημένος σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέστρεψε στα γυρίσματα της «Φάρμας» για τη νέα σεζόν, που θα προβληθεί στο Star, λίγο πριν ξεκινήσει και ο νέος κύκλος του MasterChef.

Αυτή τη φορά, όμως, είχε μαζί του έναν ιδιαίτερο καλεσμένο: τον δύο ετών γιο του, καρπό του έρωτά του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει τοποθετηθεί για τη γνωριμία τους μέσω social media και αποκάλυπτε ότι ήταν εκείνος που έκανε το πρώτο βήμα, κάτι που οδήγησε στη δημιουργία μίας όμορφης οικογένειας με το γιο τους να αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους.

Οι φωτογραφίες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από τα γυρίσματα της «Φάρμας»

Παρότι τους προηγούμενους μήνες πληροφορίες ήθελαν το ζευγάρι να ακολουθεί χωριστούς δρόμους, κανείς απ' τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram τρυφερά στιγμιότυπα από τη στιγμή που περνούσαν χρόνο μαζί στο πλατό της «Φάρμας», με τον μικρό Κίμωνα να κλέβει την παράσταση, φορώντας τραγιάσκα και αγροτικό... look.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Με τραγιάσκα ο γιος του Κίμωνας στα γυρίσματα της «Φάρμας»
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Με τραγιάσκα ο γιος του Κίμωνας στα γυρίσματα της «Φάρμας»

Δείτε επίσης: Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στα πράσινα με καπελάκι ο μικρός του γιος - Έπαιζε με το λάστιχο στις καλοκαιρινές τους διακοπές

Τι δήλωνε η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τον γιο τους

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται η Χρύσα Μιχαλοπούλου πριν από λίγο καιρό, είχε εξομολογηθεί για τον γιο τους, ο οποίος γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022:

«Εγώ έχω ξανανιώσει τώρα με το μωρό. Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει δεν το περίμενα. Το παιδί δεν ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου, ήθελα πάντα να γίνω νέα μαμά. Το νέα μου καθόταν κάπως πολύ όμορφα. Το φοβερό είναι ότι όταν ήρθε ο μικρός για εμένα δεν άλλαξε τίποτα, ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί. Λίγο είχα ένα σοκ όταν μου είπαν στο μαιευτήριο ότι μπορείτε να φύγετε τώρα και είπα ότι ωραία με εμπιστεύονται.

Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς και είναι και φιλαράκια. Τους κάνω εικόνα σε 10 χρόνια και η εικόνα με ευχαριστεί πάρα πολύ. Με τον Λεωνίδα γνωριστήκαμε με μία πολύ βαρετή συζήτηση στο instagram πριν από την καραντίνα».