Γάμος Γεωργίου - Χριστοδούλου: Η διάσημη σταρ του Χόλυγουντ που πήγε στον γάμο τους

Η ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε γνωστές αμερικανικές σειρές

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram/marianna_fouskaki
Instagram/marianna_fouskaki

Ξεχωριστή ήταν η περασμένη Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, για τον Ανδρέα Γεωργίου και την Σιμώνη Χριστοδούλου, καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε ενώπιον αγαπημένων φίλων και συγγενών, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης.

Πολλοί διάσημοι συνεργάτες του γαμπρού από τον χώρο του θεάματος παρεβρέθηκαν στην τελετή και στο μεγάλο πάρτι που ακολούθησε, όπως ο Χρήστος Λούλης, η Κοραλία Καράντη και η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Ωστόσο, στον πολυσυζητημένο γάμο εντύπωση έκανε και μια ξένη ηθοποιός, η οποία ταξίδεψε από τις ΗΠΑ μέχρι την Κύπρο για να τιμήσει το νεόνυμφο ζευγάρι με την παρουσία της.

Δείτε επίσης: Γάμος Ανδρέα Γεωργίου - Σιμώνης Χριστοδούλου: Το σημείωμα που έδωσαν σε κάθε καλεσμένο στο τραπέζι - Τι συνέβη με τις μπομπονιέρες

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός που παραβρέθηκε στον γάμο Γεωργίου-Χριστοδούλου

Η γνωστή ηθοποιός που τράβηξε τα βλέμματα πολλών καλεσμένων ήταν η Κάθριν Κέλι Λανγκ, η οποία έγινε ευρέως γνωστή για τον ρόλο της ως Μπρουκ Λόγκαν στην εμβληματική σαπουνόπερα Τόλμη και Γοητεία του μεγάλου, αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού, CBS.

Δείτε την Κάθριν Κέλι Λανγκ:

gamos-xristodoulou
Gold Derby / YouTube

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι θα παρευρεθεί στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη σειρά, "8 Λέξεις". Θέλοντας να εκφράσει την χαρά της για τον γάμο, η Κάθριν Κέλι Λανγκ μοιράστηκε φωτογραφίες του ζευγαριού από τον γάμο στο Instagram, σε μορφή story.

Η εικόνα που ανέβασε η ηθοποιός από τον γάμο:

ithopoios-gamos
instagram

Σημειώνουμε ότι ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου, στην Αγία Νάπα, στον ιερό ναό του Αγίου Επιφανίου.

Κουμπάροι ήταν ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου, στενοί φίλοι και συνεργάτες του Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και η στιλίστρια Άντρια Παχίτη.

Μετά από το ιερό μυστήριο του γάμου, ακολούθησε μεγάλο γλέντι και εκεί, όπως είχε γίνει γνωστό, τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Εκεί μάλιστα, όπως βλέπουμε και σε στόρι που ανέβηκαν από την ξέφρενη βραδιά, ο Ανδρέας Γεωργίου χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο, με το τραγούδι “Αθήνα μου”, του Κωνσταντίνου Αργυρού.