Σωτήρης Λαμάι: «“Μαϊμού” ο έρωτας ανάμεσα στη Χρύσα και τον Φάνη, το κάνουν για τη δημοσιότητα»

Το απίστευτο ποσό που έβγαλε ο ίδιος από το TikTok και η γυμνή φωτογραφία του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σωτήρης Λαμάι: «“Μαϊμού” ο έρωτας ανάμεσα στη Χρύσα και τον Φάνη, το κάνουν για τη δημοσιότητα»

Λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, που σίγουρα προκάλεσε αίσθηση, ο Σωτήρης Λαμάι μίλησε στην κάμερα του Summer's Cool και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας και TikToker αποκάλυψε το απίστευτο ποσό που έβγαζε από τα social media, πριν μπει στο Survivor, ενώ σχολίασε και την επιστροφή του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Πήρα τέτοια αγάπη από τον κόσμο, που δεν την είχα διανοηθεί, τόσο από μικρά παιδιά, όσο και από μεγάλους ανθρώπους και γονείς. Κάθε φορά που βλέπω το trailer του Survivor η καρδιά μου χτυπάει σαν να είναι η πρώτη φορά. Μακάρι να ευλογήσει ο Θεός να ξαναζήσω αυτή την εμπειρία, ήταν κάτι μαγικό», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Λαμάι.

Τα «καρφιά» του Σωτήρη Λαμάι στην Κατερίνα Δαλάκα

Όσον αφορά τις διπρόσωπες συμπεριφορές που διαπίστωσε, σημείωσε πως: «Μέσα σε αυτά τα παιχνίδια, αν κάτι υπερτερεί είναι οι λυκοφιλίες. Βλέπω πολλά άτομα που συναναστρεφόμαστε και έχουμε βγει, να κατηγορούν εμένα κι εσένα, αλλά μετά να βλέπω κολλητιλίκια, φιλάκια και ξέφρενα γλέντια. Αυτά δεν τα συμμερίζομαι και δεν συμμετέχω κιόλας, αν και έχω καλεστεί παντού εκτός από το πάρτι της Κατερίνας Δαλάκα, με την οποία δεν έχουμε καλές σχέσεις»

Ο Σωτήρης Λαμάι δεν παρέλειψε να στείλει και τα... χαιρετίσματά του στην Κατερίνα Δαλάκα: «Τη μία ακούς ότι έκλεισε ο κύκλος της, την άλλη ότι δεν άδειασε η βαλίτσα της. Κατερίνα σ' αγαπώ, σ' εκτιμώ, αλλά πρέπει να αφήσεις κι άλλα παιδιά να παίξουν. Άδειασε τη βαλίτσα σου και πάμε παρακάτω!»

Σχολιάζοντας τους έρωτες στο παιχνίδι, ο Σωτήρης Λαμάι σημείωσε πως είναι fake το σκηνικό με τον Φάνη Μπολέτση και τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, και ότι όλο αυτό γίνεται για τη δημοσιότητα. «Ο Φάνης με τη Χρύσα πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος fake έρωτας πανελλαδικώς. Αυτός είναι έρωτας “μαϊμού”. Ο καθένας θα βρει ένα εκατομμύριο τρόπους να είναι στη δημοσιότητα, είτε έτσι, είτε αλλιώς», είπε μεταξύ άλλων.

«Έχω βγάλει πολύ πάνω από 10.000€ από το TikTok»

Μιλώντας για τα μηνύματα που παίρνει από τα social media, ο Σωτήρης Λαμάι αποκάλυψε πως: «Έχω βγάλει πολύ πάνω από 10.000€ από το TikTok, πριν το Survivor είχα μηνιαίο εισόδημα διπλάσιο, ίσως και τριπλάσιο από αυτό. Όταν βγήκα, η μισή Ελλάδα μου ζήταγε δανεικά, με έφερναν σε δύσκολη θέση. Επίσης έχω πολλή πέραση στους gay και παίρνω υπέροχα μηνύματα. Δεν απαντάω, όχι από αγένεια, αλλά επειδή κοκκινίζω και ντρέπομαι»

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη γυμνή φωτογραφία του που έβγαλε το καλοκαίρι. «Διέρρευσε γυμνή φωτογραφία μου από παλιά φωτογράφιση που έκανα, αλλά δεν ντρέπομαι για κάτι. Για να σε χαλάει το γυμνό, πρέπει να είσαι κομπλεξικός», κατέληξε μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο Σωτήρης Λαμάι.