Μαρίνα Σάττι: Της πέταξαν αυγά και αναπτήρες σε συναυλία στην Ημαθία - Το βίντεο με την αντίδρασή της

Ο εκνευρισμός και τα έντονα λόγια της στη σκηνή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαρίνα Σάττι αυτό το διάστημα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της συναυλίας και πριν από μερικά 24ωρα βρέθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας για άλλο ένα live της. Εκεί, ωστόσο, την περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη από τον κόσμο που βρισκόταν κάτω από τη σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η ίδια ερμήνευε το νέο της τραγούδι με τίτλο "Mixtape" έχοντας δίπλα της δύο από τους χορευτές της, άγνωστοι άρχισαν να πετούν αυγά και άλλα αντικείμενα προς το μέρος της, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί, να σταματήσει να τραγουδάει και να απευθυνθεί στο κοινό της.

Δείτε επίσης: Ζήτησε από άτομα της ασφάλειας στην συναυλία της να μπουν παιδιά που δεν είχαν χρήματα για το εισιτήριο (Βίντεο)

Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι όταν της πέταξαν αυγά σε συναυλία

«Στοπ, στοπ, στοπ. Γειά σας. Να ζητήσω κάτι; Επειδή σκάνε πράγματα πάνω στη σκηνή και κοντεύουμε να πέσουμε, κάτι αυγά ας πούμε… ένα αβγό σπασμένο φρέσκο εννοώ και κάτι αναπτήρες και κάτι τέτοια, γενικά θέλετε να μην πετάτε πράγματα πάνω στη σκηνή τέτοιου είδους; Ειδικά αυγά ωμά ας πούμε; Θέλετε; Να το πάμε πάλι άλλη μία; Ωραία πάμε. Ρίχτο άλλη μία…», τους είπε χαρακτηριστικά.

Μπορεί μετά από το γεγονός αυτό να συνέχισε να τραγουδάει κανονικά, όμως ενώ όλες οι συναυλίες της διαρκούν από 2,5 έως τρεις ώρες, αυτή τη φορά σταμάτησε μόλις πέρασε 1,5 ώρα και δεν ξαναβγήκε.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε χρήστης του Tik Tok φαίνεται, μάλιστα, η στιγμή που η τραγουδίστρια πατάει ένα αυγό και γλιστράει, βγάζει τα γυαλιά της για να δει τι είναι και φαίνεται αρκετά απογοητευμένη και ενοχλημένη και για να μην πει κάτι εκείνη τη στιγμή στρίβει το μικρόφωνο προς το κοινό για να τραγουδήσουν εκείνοι.

Δείτε επίσης: "Σπάει" τη σιωπή της - «Δεν ντρέπομαι να το πω, μέχρι και ένα χωράφι που είχα το πούλησα για να...»