Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Η “Μουρμούρα” ήταν η δεύτερη οικογένειά μου, στεναχωρήθηκα όταν έφυγε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη γιατί…»

Η αναδρομή στη δημοφιλή σειρά και στις προσωπικές του στιγμές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Η “Μουρμούρα” ήταν η δεύτερη οικογένειά μου, στεναχωρήθηκα όταν έφυγε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη γιατί…»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν ο πρώτος καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον για τη φετινή σεζόν, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», στην οποία πρωταγωνίστησε για 11 χρόνια.

Εμφανώς αλλαγμένος, με μακριά μαλλιά και μούσια, ο ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στα 11 χρόνια της «Μουρμούρας», σε όσα θα του λείψουν και σε όσα τον στενοχώρησαν, καθώς και στο λόγο που δεν ασχολείται καθόλου με τα social media.

Δείτε επίσης: Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Είναι 27 χρόνια παντρεμένοι - Η σπάνια αγκαλιά με την σύζυγό του μπροστά στην κάμερα

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για το τέλος της «Μουρμούρας»

«Βέβαια θα μου λείψει. Μπήκα 50 και βγήκα 62, πάνω από δεκαετία, ήταν μία δεύτερη οικογένεια. Τα αστεία γεννιόντουσαν από τους καμεραμέν, την παραγωγή. Δεν αντιδρούσα όταν μου άλλαζαν συντρόφους. Ήταν καινούργιο ερέθισμα. Ήταν αναζωογονητική η αλλαγή», δήλωσε σχετικά με τη «Μουρμούρα» ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Σαφέστατα στεναχωρήθηκα όταν έφυγε η Δάφνη γιατί είπε ότι “δεν είναι πλέον δημιουργικό για μένα”, κάτι που σέβομαι. Αλλά όταν ήρθε η Κλέλια δημιουργήθηκε κάτι καινούργιο, πήγαμε άλλα 5 χρόνια. Ήρθε η Παρθένα Χοροζίδου και έγινε πάλι κάτι νέο που σε αναζωογωνεί. Δεν ήταν καθημερινότητα, ούτε ρουτίνα, ήαν μια παιδική χαρά που έπαιζα με τους φίλους μου για πολλά χρόνια. Τη λάτρευα τη Μουρμούρα, να πηγαίνω στο γύρισμα. Είχαμε στενοχωρηθεί όλοι στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει», συμπλήρωσε.

Η σχέση του με τα social media

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν έχει Instagram και ούτε τον ενδιαφέρει να αποκτήσει: «Είναι μία αυτοπροβολή που δεν με αφορά. Έχει έναν ναρκισσισμό. Ποιον αφορά αν είμαι σε εστιατόριο και τρώω βραστό κολοκυθάκι;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Μου λένε ότι το Instagram είναι εργαλείο για τη δουλειά μου, δεν έχω αλλά το θέατρό μου είναι γεμάτο, άρα μάλλον δεν το χρειάζομαι. Είμαι της παλαιότερης λογικής, που η οικογένεια ντυνόταν και πήγαινε να δει τον Χορν, δεν χρειάζεται να τους ενημερώνω πού πάω και τι κάνω», συμπλήρωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.