Δέκα χρόνια χωρίς τον Αντώνη Βαρδή: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, πέθανα κι εγώ», λέει ο Γιάννης Βαρδής

«Πηγαίνω σε ψυχολόγο και με βοηθάει πολύ», συμπληρώνει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τον θάνατο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» για τον άνθρωπο που γνώρισε, καθώς και για τον τρόπο που διαχειρίστηκε αυτή την απώλεια.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδής ανέφερε πως, μεγαλώνοντας μοιάζει περισσότερο με εκείνον, καθώς και πως όταν έφυγε ο Αντώνης Βαρδής από τη ζωή, μαζί του «πήρε» και ένα κομμάτι του.

Δείτε επίσης: O Γιάννης Βαρδής θυμάται συγκινημένος τον πατέρα του: «Χρόνια πολλά, η μνήμη σου αιωνία Αντώνη»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή για τα δέκα χρόνια χωρίς τον Αντώνη Βαρδή

«Είναι μία σημαντική μέρα, αλλά και πολύ δύσκολη. Ο χρόνος απαλύνει αρκετά κάποια πράγματα, αλλά δεν κλείνει εντελώς η πληγή. Πάντα σκέφτεσαι τον άνθρωπό σου, σίγουρα δεν σκέφτεσαι στενάχωρες καταστάσεις, αλλά ευχάριστες στιγμές και εύθυμες που ζήσατε μαζί. Τα τελευταία δύο χρόνια το διαχειρίζομαι πιο σωστά, δεν στενοχωριέμαι τόσο πολύ. Ήρθε από μόνο του, οι συνθήκες και όλα τα παρεμφερή με την οικογένεια βοηθούν πολύ», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής για τον Αντώνη Βαρδή

«Υπάρχουν δυσκολίες. Επειδή πηγαίνω σε ψυχολόγο και με βοηθάει πολύ, τους τελευταίους μήνες συνειδητοποιήσαμε κάτι που δεν είχα συνειδητοποιήσει ποτέ. Μου είπε πως όταν πέθανε ο πατέρας μου, πέθανα κι εγώ. Ήταν πολύ ζόρικο, με ταρακούνησε και ακόμα και προσπαθώ να το επεξεργαστώ μέσα μου. Έχει δίκιο. Ένα μεγάλο κομμάτι μου “έσβησε” και σκοπός είναι να το επαναφέρουμε», συμπλήρωσε ο γιος του αείμνηστου τραγουδιστή.

Θυμίζουμε πως την ημέρα που θα γιόρταζε τα γενέθλιά του ο Αντώνης Βαρδής, ο Γιάννης Βαρδής δημοσίευσε φωτογραφία του πατέρα του γράφοντας: «7/8 ο δρόμος άδειος. Τα παράθυρα ανοιχτά, στα ηχεία ο Αντώνης τέρμα. Κάτι οδηγοί κορνάρουν φιλικά. Χρόνια πολλά, η μνήμη σου αιωνία Αντώνη».