Χριστίνα Κοντοβά: Στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση – Η ανάρτησή της στα social media

Δεν χάνει τη θετική της ενέργεια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Περιπέτεια για τη Χριστίνα Κοντοβά, που εισήχθη πρόσφατα στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η σχεδιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία της από το κρεβάτι όπου νοσηλεύεται, ενημερώνοντας τους followers της ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια επέμβαση.

Η Χριστίνα Κοντοβά ανέφερε ότι υποβλήθηκε σε αφαίρεση αμυγδαλών, μια διαδικασία που συνήθως σχετίζεται με μικρότερες ηλικίες.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Κοντοβά: «Όταν ξεκίνησα να βγαίνω με τον πρώην σύντροφό μου...» - Η εξομολόγηση για την σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη και την κόρη της μετά τον χωρισμό

Δεν χάνει το χιούμορ της η Χριστίνα Κοντοβά

Στην ανάρτησή της, διακωμώδησε την κατάσταση, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τι κι αν έκλεισα τα 46, κάνω παιδικές επεμβάσεις. Αμυγδαλές». Παρά τη νοσηλεία της, η Χριστίνα Κοντοβά έδειξε πως αντιμετωπίζει τα όσα συμβαίνουν με θετική διάθεση και αισιοδοξία, καθησυχάζοντας τους ακολούθους της για την υγεία της.

Χριστίνα Κοντοβά: Στο νοσοκομείο η σχεδιάστρια

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στη Χριστίνα Κοντοβά.

Είχε πρόσφατα τα γενέθλιά της

Αυτή η περιπέτεια έρχεται λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά της. Η Χριστίνα Κοντοβά τα γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής 30/8 μαζί με τις φίλες της σε ένα λαμπερό δείπνο με κοκτέιλς. Η σχεδιάστρια μόδας έγινε 46 ετών και πέρασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στα social media έγιναν πολλές αναρτήσεις με ευχές από τους καλεσμένους της. Ανάμεσα τους η Σίσσυ Χρηστίδου (η οποία έχει βαφτίσει την μικρή Ada), η Αθηνά Οικονομάκου, η Κλέλια Ανδριολάτου και η Έβελυν Καζαντζόγλου.