Γιάννης Στάνκογλου: «Κινδύνευσα πολλές φορές στη ζωή μου, στα 12 οδηγούσα παπί χωρίς κράνος»

Η συμβουλή που έχει δώσει στα παιδιά του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιάννης Στάνκογλου: «Κινδύνευσα πολλές φορές στη ζωή μου, στα 12 οδηγούσα παπί χωρίς κράνος»

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν ο πρώτος καλεσμένος στο φετινό «Στούντιο 4» (δείτε εδώ τι είπαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην πρεμιέρα). Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στη σειρά «Αρχελάου 5», για την καριέρα του στην τηλεόραση, καθώς και για τις «τρέλες» που έχει κάνει στη ζωή του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ήταν «άγριο νιάτο». Όταν προβάλλονταν φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε πως: «Δεν εκτροχιάστηκα γιατί έπαιρνα πολλή αγάπη από τους δικούς μου. Επίσης είχε να κάνει και το γεγονός ότι έπρεπε να τους δώσω λογαριασμό όταν θα γύρναγα στο σπίτι. Έβλεπες στη μορφή του πατέρα και της μάνας ότι έχεις κάνει... κουτσουκέλα. Οπότε πάντα κάτι με κρατούσε».

«Σίγουρα έχω κινδυνεύσει σε άπειρες στιγμές της ζωής μου, στα 12-13 μου οδηγούσα παπί χωρίς κράνος, με παντόφλα για να δω τη φίλη μου στο άλλο χωριό...», συμπλήρωσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Οι συμβουλές που δίνει ο Γιάννης Στάνκογλου στα παιδιά του

Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει μία κόρη και έναν γιο. Όταν ερωτήθηκε για το αν έχουν ακολουθήσει στα βήματά του, τόνισε πως: «Έχω εμπιστοσύνη, προς το παρόν στην κόρη μου, και φαντάζομαι όταν μεγαλώσει θα έχω και στον γιο μου. Έχει σημασία να εμπιστεύεσαι το παιδί σου και να ξέρεις ότι από μόνο του έχει μέτρο στον τρόπο που συμπεριφέρεται»

«Νομίζω ότι πρέπει να κάνουν όλα αυτά που έκανα, να στηριχτούν στα πόδια τους και να δουν πώς είναι η ζωή. Ίσα-ίσα τα προτρέπω να κάνουν πράγματα. Πηγαίναμε με βάρκα σε ένα νησί με μαϊμούδες, τις πλησιάσαμε, τους δώσαμε να φάμε. Δεν τα φοβάμαι, τους έλεγα να βουτήξουν και πιο βαθιά», κατέληξε όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα ο Γιάννης Στάνκογλου.