Δήμητρα Βαμβακούση: «Δεν έχω λόγια...» - Η εξομολόγηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Το μήνυμα προς τους ακόλουθούς της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Δήμητρα Βαμβακούση πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έχει στο πλευρό της τον έρωτα της ζωής της και κρατά στα χέρια της τον καρπό της αγάπης τους, την μονάκριβη κόρη τους, που ήρθε λίγο μετά τον γάμο τους για να τους ολοκληρώσει. Την ευγνωμοσύνη της για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο θέλησε να εκφράσει, μάλιστα, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν κλείσει ένα χρόνο από την ημέρα που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της, δημοσίευσε μία φωτογραφία από το γαμήλιο πάρτι τους και μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για εκείνον. Παράλληλα, όμως, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα και στους ακόλουθούς της, οι οποίοι την έχουν "αγκαλιάσει" και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Δείτε επίσης: «Είναι καρμπόν ο Ντάνος, είναι κούκλος ο άντρας μου» - Η νέα ζωή μετά τη γέννηση της κόρης της

Η ιδιαίτερη ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση

«Σαν ταινία. Ο χρόνος σταμάτησε εκεί.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους “άγνωστους” φίλους , τον κόσμο που μου έδωσε μια ζέστη αγκαλιά σαν να ήξερε πόσο ανάγκη την έχω. Όλα τα άλλα τα ξέρετε !

Θα ήθελα να σας ευχηθώ να μπορείτε να διακρίνεται πόσο ανάγκη έχει ο κάθε ένας από εμάς αυτή την αγκαλιά και να γίνουμε πιο ανοιχτοί άνθρωποι γιατί πίστεψε με ΟΛΟΙ έχουμε την δίκη μας ιστορία πίσω από το χαμόγελο.

Τέλος , δεν έχω λόγια για το πόσο ευλογημένη νιώθω για τον άνθρωπο μου που με νοιάζεται σαν τους γονείς μου και με αγαπάει όπως ο Χριστός», σημείωσε στην λεζάντα και τα like "έπεσαν βροχή".

Δείτε επίσης: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης του - Η ημερομηνία, τα ονόματα και ο νονός