Τάνια Τσανακλίδου: «Με φροντίσατε σαν παιδί σας! Εκείνο τον καιρό ήσασταν η οικογένειά μου» - Το σπαρακτικό "αντίο" στον Δάνη Κατρανίδη

Η άγνωστη σχέση τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο θάνατος του Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στα 75 του, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, σκόρπισε ανείπωτη θλίψη και πόνο στον καλλιτεχνικό χώρο. Πλήθος από τους συνεργάτες του τον αποχαιρετά μέσα από αναρτήσεις στα social media, δίχως να μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα τον ξαναδούν.

Η Τάνια Τσανακλίδου είναι μία από αυτούς. Η ίδια, συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους από τα παλιά και την συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, μιλώντας για όλα όσα πέρασαν μαζί.

Το συγκινητικό "αντίο" της Τάνιας Τσανακλίδου στον Δάνη Κατρανίδη

«Aγαπημένε μου φίλε.

Το καλοκαίρι του 73 αγοράσαμε μαζί ένα λαχείο στην παραλία της Καβάλας. Κερδίσαμε 8000 δραχμές, από 4000 ο καθένας. Με αυτά τα λεφτά για ξεκίνημα, κατέβηκα στην Αθήνα με το λευκό σκαραβαίο που είχατε τότε με την αγαπημένη μας Μίρκα. Βρήκα σπίτι στην Αλκέτου, απέναντι από το δικό σας. Με φροντίσατε σαν παιδί σας, πανέμορφα παιδιά κι εσείς τότε. Εκείνο τον καιρό ήσασταν η οικογένειά μου. Τα χρόνια κύλησαν, χαθήκαμε τον τελευταίο καιρό, μα ποτέ δεν σας «έχασα».

Τώρα πρέπει να σου πω Αντίο. Θα είσαι όμως πάντα στην καρδιά μου, κομμάτι απ’τη ζωή μου, εκείνων των συναρπαστικών χρόνων, με το γέλιο σου, τα άγρια σου πειράγματα και το χιούμορ σου. Για το ταλέντο σου θα μιλήσουν άλλοι. Εγώ θέλω να σ’ αποχαιρετήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπήρξες με τόση καλοσύνη σαν αδερφός μου. Καληνύχτα καλέ μου φίλε. Μακραίνει πολύ ο κατάλογος των απωλειών», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Το σπαρακτικό "αντίο" της πρώην συζύγου του - Η φωτογραφία από το γάμο τους


Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ήταν τον Αύγουστο του 2020 όταν είχε βρεθεί στο θέατρο Βράχων ώστε να δει το έργο "Οιδίπους". Μαζί του ήταν η φίλη του Ελένη Κοκκίδου.

Δάνης Κατρανίδης τελευταία δημόσια εμφάνιση

Δάνης Κατρανίδης πέθανε

Όσον αφορά την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου είχε μιλήσει για τα γυρίσματα της ταινίας «Ταξίδι στα αστέρια», όπου υποδύθηκε τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Κάναμε μία ταινία κι είχαμε γυρίσματα μέχρι και την παραμονή και της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων με σκηνοθέτη τον Χρήστο Δήμα. Θα υποδυθώ τον Παύλο Γιαννακόπουλο και με αφορμή τα 100 χρόνια του μπάσκετ στην ιστορία του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ από τα χρόνια που ανέλαβε μαζί με τον αδερφό του, Θανάση, τον Παναθηναϊκό» είχε πει τότε ο Δάνης Κατρανίδης στις κάμερες.

Δείτε επίσης: «Ζήλευα πάρα πολύ τον Δάνη Κατρανίδη! Του έκανα τέρατα»