Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Ιδιαίτερη μέρα η χθεσινή 1/9 για το κάποτε ζευγάρι - Τα δημόσια "πειράγματα"

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιάννης Αϊβάζης
Instagram / Γιάννης Αϊβάζης

Εχθές, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη, καθώς η μονάκριβη κόρη τους, Ισμήνη, γιόρταζε! Οι δύο γονείς που πριν από λίγο διάστημα ανακοίνωσαν τον διαζύγιό τους, θέλησαν να της ευχηθούν δημόσια και έτσι ξεκίνησαν τις αναρτήσεις τους στο Instagram με την 16χρονη, η οποία πάντα θα τους ενώνει και θα είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά τους.

Πριν κάνουν την οποιαδήποτε ανάρτηση, όμως, έπρεπε να πάρουν την έγκριση της νεαρής, γεγονός που έκανε το πρώην ζευγάρι να τρολλάρεται στα social media, με τον ηθοποιό να "πειράζει" την μητέρα του παιδιού του, τονίζοντας πως εκείνος είχε την συγκατάθεσή της για να ανεβάσει το post του.

Οι αναρτήσεις Αϊβάζη και Κορινθίου για τη γιορτή της κόρης τους και τα "πειράγματα"

«My partner in Life

Το παιδάκι μου, η κόρη μου, σήμερα έχει την γιορτή της. 1η Σεπτεμβρίου και γιορτάζουμε το υπέροχο ελληνικό πριγκιπικό της όνομα ΙΣΜΗΝΗ, που το κληρονόμησε από την υπέροχη γιαγιάκα της.
Χρόνια πολλά υπέροχο μου, φωτεινό μου πλάσμα!

Ps: Φυσικά με πολλές διαπραγματεύσεις, όρους και προϋποθέσεις, μου δόθηκε η άδεια δημοσίευσης φωτογραφίας και ειδικά πρόσφατης φωτογραφίας. Για ταγκαρισμα φυσικά ούτε λόγος», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο προφίλ της με τον Γιάννη Αϊβάζη να της απαντά με emoji.

Δείτε επίσης: Μαζί ξανά μετά τον χωρισμό τους - Οι φωτογραφίες που τους "πρόδωσαν"


Αϊβάζης σχόλιο σε Κορινθίου

Στη συνέχεια, όμως, ανέβασε δικό του post και έγραψε, κάνοντας tag την Μαρία Κορινθίου: «Χρόνια πολλά Μωράκι μου , Βάσανο μου , κοριτσάκι μου , Αεκαρα μου … να σε χαίρομαι ! ( εγώ την πήρα την έγκριση ) @mariakorinthiou», με την ίδια να του απαντά με την σειρά της με emoji.

Δείτε επίσης: Φωτογραφίες από το μονόχρωμο σπίτι τους στο Παλαιό Ψυχικό με το μεγάλο τζάκι και την αυλή

Κορινθίου σχόλιο σε Αϊβάζη