Δέσποινα Βανδή: "Λύγισε" πάνω στη σκηνή σε συναυλία της - Προσπαθούσε με δυσκολία να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή:

Η Δέσποινα Βανδή όλο το καλοκαίρι πραγματοποίησε εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας στο πλαίσιο της περιοδείας της για τα 30 χρόνια καριέρας που μετρά πλέον. Μία από αυτές πραγματοποιήθηκε πριν από μερικά 24ωρα στην Κύπρο και από εκείνη ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, η οποία ήταν άκρως εντυπωσιακά ντυμένη με το ολόσωμο γεμάτο κρόσσια και τις μπότες στο ίδιο ύφος, την ώρα που ερμήνευε το κομμάτι "Μέχρι Μάη μήνα", σταμάτησε για μερικά δευτερόλεπτα, έκλεισε τα μάτια της και προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε επίσης: «Εδώ θα γεννήσει, στο τελευταίο τραγούδι» - Έπαθε σοκ με την αποκάλυψη εγκυμοσύνης στην συναυλία της

Η στιγμή που η Δέσποινα Βανδή "λύγισε" σε συναυλία της

Τη στιγμή αυτή που "λύγισε", λοιπόν, δημοσίευσε ένας από τους θεατές στο Tik Tok και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια. Πολλοί μπορεί να μην το γνωρίζουν, ωστόσο αυτό το τραγούδι, η καλλιτέχνιδα έχει εξηγήσει πως το έχει συνδέσει με τον πατέρα της, ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή από το 1999, γι' αυτό και κάθε φορά που το ερμηνεύει συγκινείται.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης - Τυλιγμένοι με ασορτί πετσέτες έφτιαχναν μεζεδάκια στο σπίτι που νοικιάζουν στην Κρήτη (Φωτογραφία)

Η Δέσποινα Βανδή παντρεύτηκε τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, τη Μελίνα, στις 8 Φεβρουαρίου 2004 κι έναν γιο, τον Γιώργο στις 21 Αυγούστου 2007. Η τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, ωστόσο, πιο κοντά είναι με την κόρη της με την οποία έχουν αναπτύξει και μια πιο φιλική σχέση.

Της έχουμε δει να κάνουν αρκετές κοινές εμφανίσεις αλλά και διακοπές, με την Μελίνα να πηγαίνει συχνά στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει και στις συναυλίες της για να την θαυμάσει και να την απολαύσει. Έτσι έκανε και στην Κρήτη όπου συνεχίζει η τραγουδίστρια την περιοδεία της.

Η Μελίνα είναι η νούμερο ένα θαυμάστρια της Δέσποινας Βανδή και έκανε στις πρώτες θέσεις στην συναυλία της στην Κρήτη. Όταν η μητέρα της την είδε, έσκυψε μπροστά και της έπιασε το χέρι χαρίζοντας της ένα χαμόγελο αγάπης.