Ανδρέας Γεωργίου: Ντύθηκε γαμπρός - Τα πλάνα από το σπίτι του λίγο πριν φύγει για την εκκλησία

Χαμός από τον κόσμο! Ο χορός και τα τραγούδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Γεωργίου: Ντύθηκε γαμπρός - Τα πλάνα από το σπίτι του λίγο πριν φύγει για την εκκλησία

Την εκλεκτή της καρδιάς του θα παντρευτεί σε λίγες ώρες ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο ηθοποιός - σεναριογράφος θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένο του Σιμώνη Χριστοδούλου με την οποία είναι 6 χρόνια μαζί, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στην Κύπρο.

Οι ετοιμασίες λοιπόν στο σπίτι του γαμπρού και της νύφης έχουν ξεκινήσει με τις δυο οικογένειες να είναι σε τρελά κέφια. Ειδικά του Ανδρέα Γεωργίου ο οποίος φόρεσε το κοστούμι του με τη βοήθεια των φίλων του και του κουμπάρου του Κούλλη Νικολάου, την ώρα που έπαιζαν τραγούδια.

Βίντεο από τις ετοιμασίες του Ανδρέα Γεωργίου πριν τον γάμο του

Στα social media έχουν γίνει αρκετές αναρτήσεις από το σπίτι του γαμπρού που επέλεξε λευκό κοστούμι με μαύρο παντελόνι. Μάλιστα, τήρησαν όλα τα κυπριακά έθιμα.

Να σημειώσουμε πως κουμπάρα θα είναι και η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου με τους οποίος συνεργάζεται χρόνια ο Ανδρέας Γεωργίου. Στο γλέντι θα τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε επίσης: «Έλεος!» - Θύμα σοβαρής απάτης ο Ανδρέας Γεωργίου

Τα γλέντια πριν τον γάμο

Ο ηθοποιός - σεναριογράφος διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές στην προσωπική του ζωή, αφού σε λίγες ώρες καθώς επιτέλους θα παντρευτεί την Σιμώνη Χριστοδούλου παρουσία συγγενών, φίλων και συνεργατών.

Το βράδυ πριν τον γάμο και μετά το party πάνω σε πειρατικό σκάφος και το ζεϊμπέκικό του, ο Ανδρέας Γεωργίου και σύντροφος του διοργάνωσαν ένα όμορφο τραπέζι με φαγητό και ποτό για τους ανθρώπους τους. Ο ηθοποιός και δημιουργός της σειράς Γη της ελιάς, δεν δίστασε να ανέβει στο τραπέζι και να χορέψει το «Σήμερα γάμος γίνεται».