Βασίλης Σπανούλης: Φωτογραφία από το pre wedding party του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Η λαμπερή εμφάνιση της Ολυμπίας Χοψονίδου

Έλαμψε το ζευγάρι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασίλης Σπανούλης: Φωτογραφία από το pre wedding party του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Η λαμπερή εμφάνιση της Ολυμπίας Χοψονίδου

Ο Βασίλης Σπανούλης με την σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου είναι καλεσμένοι στο γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το ζευγάρι βρίσκεται στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στο Costa Navarino στην Πύλο από χθες Σάββατο 31/8 όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με χαρακτηριστικά από την Νιγηρία ώστε να τιμήσει ο NBA player τις ρίζες του.

Μπορεί να μην έχουμε δει εικόνες από τα δείπνα και τα party που έχουν διοργανωθεί, ωστόσο, το η σύζυγός του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές αναρτήσεις από την βραδιά

Η εμφάνιση Βασίλη Σπανούλη - Ολυμπίας Χοψονίδου στον γάμο του Αντεντοκούνμπο

Η Ολυμπία Χοψονίδου έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο φλοράλ σύνολο της με διαφορετικά χρώματα., το οποίο συνδύασε με ροζ τσάντα και πέδιλα. Από την άλλη ο Βασίλης Σπανούλης ήταν κιριλέ μέσα στο γκρι κοστούμι του.

Να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε την ανατροπή στο γάμο του και παντρεύτηκε νωρίς σήμερα 1/9 το πρωί αντί για τι απόγευμα.

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης γάμος Αντεντοκούνμπο

Στους καλεσμένους εκτός του ζευγαριού βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του και οικογένειά τους, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Ουίλιαμ και ο Εμμανουήλ Καραλής - δείτε βίντεο από την άφιξη τους.

Όσον αφορά την τελετή, στην δεξίωση φέρεται πως θα σερβιριστεί κρασί με το όνομα της αγαπημένης του και μητέρας των παιδιών του Μαράιας.

Σύμφωνα με την Espresso o Γιάννης έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μεσσηνιακό κρασί, καθώς και εδέσματα με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

Δείτε επίσης: Εικόνες από το τριήμερο bachelorette της Μαράια στην Μύκονο

Το συνολικό κόστος διαμονής στο χλιδάτο θέρετρο της Πύλου, είναι περίπου στα 400.000 ευρώ, ενώ το μενού θα κοστίσει περίπου 250 ευρώ με το συνολικό κόστις να αξίζει τις 100.000 ευρώ. Από την άλλη, ο στολισμός θα κοστίσει 180.000 ευρώ και θα ανανεώνεται κάθε μέρα για τις τρεις ημέρες.