Ανδρέας Γεωργίου: Τα "έσπασε" στο τραπέζι πριν τον γάμο με την Χριστοδούλου - Ο χορός πάνω στο τραπέζι

Έφτασε η μεγάλη ημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Γεωργίου: Τα

Σήμερα Κυριακή 1/9 ο Ανδρέας Γεωργίου θα παντρευτεί την αγαπημένη του, Σιμώνη Χριστοδούλου σε μια παραμυθένια τελετή στην Κύπρο παρουσία συγγενών και στενών φίλων. Όλο το Σαββατοκύριακο μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα διασκέδασαν με μπόλικο χορό, τραγούδι και ποτό.

Ο ηθοποιός - σεναριογράφος διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές στην προσωπική του ζωή, καθώς σε λίγες ώρες από τώρα θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του με την οποία μετράνε έξι χρόνια κοινής πορείας.

Ο χορός του Ανδρέα Γεωργίου στο τραπέζι πριν το γάμο του

Μετά το party πάνω σε πειρατικό σκάφος και το ζεϊμπέκικό του, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου διοργάνωσαν ένα όμορφο τραπέζι με φαγητό και ποτό για τους ανθρώπους τους. Ο ηθοποιός και δημιουργός της σειράς Γη της ελιάς, δεν δίστασε να ανέβει στο τραπέζι και να χορέψει το «Σήμερα γάμος γίνεται».

Οι διακοπές λίγο πριν το γάμο τους

Το βράδυ του Σαββάτου 10/8 ο Αντρέας Γεωργίου δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τη μέλλουσα σύζυγό του, από τη βραδινή τους έξοδο σε μαγαζί της Τήνου. Το ζευγάρι χαμογελάει στον φακό και εύχεται «Στην υγειά μας». Και στη δική τους θα πούμε εμείς, και η ώρα η καλή! Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία του δημιουργού με τη Σιμώνη Χριστοδούλου.

undefined