Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην παιδική χαρά με το γιο της - Οι αγκαλιές και οι πόζες στην κάμερα

Το σώμα της μετά την δεύτερη γέννα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είδε την ζωή της να αλλάζει από την ημέρα που ήρθαν στον κόσμο τα δυο της παιδιά. Όπως είχε δηλώσεις, ήθελε να δημιουργήσει την δική της οικογένεια και τελικά κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι πολύ δεμένοι και πάνω από όλα βάζουν τους γιου τους.

Έγιναν ζευγάρι τον Αύγουστο του 2020, ενώ παντρεύτηκαν δυο χρόνια αργότερα στις 2 Οκτωβρίου 2022 (δείτε φωτογραφίες από το γάμο). Ο γιος τους Βλάσσης ήρθε στον κόσμο στις 3 Ιανουαρίου 2023, ενώ ο μικρός Βασίλης στις 2 Ιουλίου 2024.

Από τα τηλεοπτικά δρώμενα απέχει από το 2022 που ήρθε και στον κόσμο ο πρώτος της γιος. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει πάρει την απόφαση να αφιερωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της, ωστόσο, αν έρθει η κατάλληλη για την ίδια πρόταση θα το σκεφτεί να κάνει comeback.

Πως περνάει τις ημέρες της με τα παιδιά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την βόλτα με τον Βλάσση στην παιδική χαρά. Μαμά και γιος πόζαραν αγκαλιά, με την παρουσιάστρια να δείχνει το σώμα της μετά την δεύτερη γέννα.


Προχθές μαγείρεψε για τα παιδιά και τον άντρα της (δείτε εδώ φωτογραφίες) και πήγε γυμναστήριο, επέστρεψε στο σπίτι της και στην αγκαλιά των τριών αντρών που πλέον πρωταγωνιστούν στην ζωή τους: Του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και των δυο αγοριών τους.

Μάλιστα, η άλλοτε παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπα από το σαλόνι του σπιτιού της. Εκείνη, αγκαλιά με τα παιδιά της πιο ευτυχισμένη από ποτέ να δείχνει στους followers της πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητα της από την ημέρα που έγινε μητέρα.