Ανδρέας Γεωργίου: Το ζεϊμπέκικο στο pre wedding party και ο χορός με την Σιμώνη Χριστοδούλου πάνω σε σκάφος

Βίντεο από το γλέντι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Γεωργίου: Το ζεϊμπέκικο στο pre wedding party και ο χορός με την Σιμώνη Χριστοδούλου πάνω σε σκάφος

Δεν είναι μόνο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν που παντρεύονται αλλά και ο Ανδρέας Γεωργίου με την αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου. Μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας μετρούν αντίστροφα για το μυστήριο που θα λάβει χώρο την Κυριακή 1/9 στην Κύπρο.

Το ζευγάρι που κρατά χαμηλούς τόνους αφού δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή, έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, ετοίμασε ένα pre wedding party γεμάτο χορό και ποτό για να το γιορτάσουν.

Τα βίντεο από το pre wedding party του Ανδρέα Γεωργίου

Ανδρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου το γιόρτασαν πάνω σε... πειρατικό σκάφος. Με φίλους και συγγενείς το διασκέδασαν στο τέρμα με χορό και τραγούδι. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης - ηθοποιός έριξε και ένα ζεϊμπέκικο για το οποίο καταχειροκροτήθηκε.

Να σημειώσουμε πως κουμπάροι στο γάμο τους θα είναι ο Κούλλης Νικολάου και η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου με τους οποίος συνεργάζεται χρόνια ο Ανδρέας Γεωργίου. Στο γλέντι θα τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Οι διακοπές λίγο πριν το γάμο τους

Το βράδυ του Σαββάτου 10/8 ο Αντρέας Γεωργίου δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τη μέλλουσα σύζυγό του, από τη βραδινή τους έξοδο σε μαγαζί της Τήνου. Το ζευγάρι χαμογελάει στον φακό και εύχεται «Στην υγειά μας». Και στη δική τους θα πούμε εμείς, και η ώρα η καλή! Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία του δημιουργού με τη Σιμώνη Χριστοδούλου.

undefined