Ελένη Μενεγάκη: Με σαγιονάρες και ένα μαύρο ημιδιάφανο πουκάμισο - Το άλλο πρόσωπο της ξανθιάς παρουσιάστριας

Οι τελευταίες ημέρες στην Άνδρο λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Με σαγιονάρες και ένα μαύρο ημιδιάφανο πουκάμισο - Το άλλο πρόσωπο της ξανθιάς παρουσιάστριας

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται ακόμα στην Άνδρο όπου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών. Η ξανθιά παρουσιάστρια απόλαυσε στο έπακρο τον επίγειο παράδεισο της που είναι το ξενοδοχείο Onar που ανήκει στον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλου και επισκέπτεται όταν θέλει να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Και φέτος λοιπόν πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στο νησί, ενώ ταξίδεψε και σε κοντινά νησιά με την οικογένεια της και το σκάφος τους (δείτε φωτογραφία να δαμάζουν τα κύματα).

Το άλλο πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη στις διακοπές της δεν θυμίζει την μακιγιαρισμένη και καλοντυμένη και καλοχτενισμένη ξανθιά παρουσιάστρια. Προτιμά να κυκλοφορεί άβαφη με πιο απλά ρούχα και περισσότερο με το μαγιό της, αφού οι βουτιές είναι στο πρόγραμμα της καθημερινά.

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram πόζαρε φορώντας απλά τις σαγιονάρες της και ένα μαύρο ημιδιάφανο πουκάμισο πάνω από το μαγιό της.


Αυτό είναι το ξενοδοχείο τους στην Άνδρο

Βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία, σε απόσταση 350μ. από τη βοτσαλωτή παραλία Άχλα. Είναι ένα συγκρότημα από ανεξάρτητες μονάδες, χτισμένες με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Έχει επίσης, ένα εστιατόριο με όμορφη πλακόστρωτη αυλή κάτω από τη σκιά πλατανιών.

Οι κλιματιζόμενες εξοχικές κατοικίες και βίλες είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα ή μικρή κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player.


Η πιο ακριβή βίλα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για μια νύχτα, την πρώτη μέρα του Αυγούστου κοστίζει 610 ευρώ για 2 άτομα. Βέβαια, υπάρχουν και πιο οικονομικές επιλογές. Για ένα βράδυ τον Αύγουστο αν κλείσεις την σουίτα με την ιδιωτική πισίνα και θέα θάλασσα, κοστίζει 281 ευρώ για 2 ενήλικες.


Να σημειώσουμε πως όποιος θέλει να πάει στο Onar, η γύρω περιοχή είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως καταδύσεις και πεζοπορία, ενώ επίσης μπορούν να κανονιστούν συνεδρίες γιόγκα κατόπιν αιτήματος. Το λιμάνι του Γαυρίου απέχει 35χλμ. και η Χώρα της Άνδρου βρίσκεται 25χλμ. μακριά. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.