Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ανακοίνωσε το γάμο της με φωτογραφίες από το bachelorette party της - Πόζαρε με πέπλο στα μαλλιά

Έτοιμη για την μεγάλη ημέρα με τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ανακοίνωσε το γάμο της με φωτογραφίες από το bachelorette party της - Πόζαρε με πέπλο στα μαλλιά

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το Σαββατοκύριακο πρόκειται να χορέψει το χορό του Ισαϊα. Δέχτηκε πρόταση από τον αγαπημένο της Γρηγόρη Μόργκαν στην οποία και φυσικά απάντησε «ναι» και ήδη στην Κρήτη βρίσκονται οι φίλοι τους ώστε να ετοιμαστούν όλοι μαζί για την μεγάλη ημέρα (δείτε το εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι της).

Σήμερα Παρασκευή 30/8 μάλιστα, η δημοσιογράφος κάνει το bachelorette party μαζί με τις κολλητές της στην παραλία. Με φωτογραφίες από το party επίσης επιβεβαίωσε πως παντρεύεται, αφού από την ημέρα που κυκλοφόρησε η είδηση κρατούσε σιγή ιχθύος.

Φωτογραφίες από το bachelorette της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε φωτογραφίες από το bachelorette που της ετοίμασαν οι φίλες της και πόζαρε με πέπλο στα μαλλιά της!

Με το καλό!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη bachelorette party

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν έχει πει: «Πάει καιρός που χωρίσαμε με τον Κωνσταντίνο, πάνω από έναν χρόνο. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη και δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση. Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι δεν θα ανεβάσω φωτογραφία με τον Γρηγόρη αλλά θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα. Καλά είναι το παλικάρι. Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα, δεν μου το λέει αλλά το καταλαβαίνω γιατί είμαι και εγώ στην ίδια φάση. Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου».