Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Πραγματοποίησαν την πρώτη τους επαγγελματική φωτογράφιση

Και έδειξαν το αποτέλεσμα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Πραγματοποίησαν την πρώτη τους επαγγελματική φωτογράφιση

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά το διαζύγιο της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του πρώην μπασκετμπολίτσα, Μπρούνο Τσερέλα. Το ζευγάρι που μετράει κάποιους μήνες σχέσης μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τους έδειχναν να φιλιούνται δεν κρύβονται από τον κόσμο.

Οι κοινές αναρτήσεις στα προφίλ και των δυο είναι πολλές εκδηλώνοντας και δημόσια το πόσο ερωτευμένος είναι ο ένας με τον άλλο. Μάλιστα, πραγματοποίησαν και την πρώτη τους επαγγελματική φωτογράφιση για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Slums Dunk ODV" τον οποίο έχει δημιουργήσει ο αθλητής και βοηθάει φτωχές περιοχές δημιουργώντας γήπεδα για τα παιδιά.

Η φωτογράφιση Αθηνάς Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα πόζαραν με τα αθλητικά τους σε παιχνιδιάρικες στιγμές και τα σχόλια έπεσαν σαν την βροχή στο προφίλ του πρώην μπασκετμπολίστα στο Instagram.


Μπορεί οι διακοπές τους να τελείωσα, παρόλα αυτά, ο ίδιος συνεχίζει να αναπολεί τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram νέες φωτογραφίες από όσα έκαναν μαζί αλλά και με την παρέα τους στο νησί, δείχνοντας για άλλη μία φορά πόσο ερωτευμένοι είναι.

Σε μία από τις φωτογραφίες του καρουζέλ συγκεκριμένα, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι μπροστά στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έμεναν (δείτε εδώ πόσο κοστίζει ένα δωμάτιο τον Αύγουστο εκεί), με εκείνη να φορά ένα τζιν σορτσάκι, πουκάμισο και πέδιλα, ενώ εκείνος φορούσε λινό πουκάμισο και παντελόνι, σε λευκό και μπεζ χρώμα.

«Summer vibes! Απίστευτες μέρες ήλιου και χαλάρωσης μαζί με πολλούς φίλους και οικογένεια», γράφει στην λεζάντα και η καλή του σχολίασε κάτω από την ανάρτηση πολλές κόκκινες καρδούλες.

Δείτε επίσης: Μητέρα δύο παιδιών από διαφορετικούς γάμους - Αυτή είναι η πρώην σύντροφός του και το πολυποίκιλο παρελθόν της