Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της (Φωτογραφία)

Η έξοδος με την Ελένη Βουλγαράκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της (Φωτογραφία)

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Φωτεινή Πετρογιάννη μετά την ανάρτηση που έκανε στο Instagram αποκαλύπτοντας πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Στο πλευρό της βρέθηκε η φίλη της και συνεργάτιδα της στο Πρωινό, Ελένη Βουλγαράκη.

Οι δυο τους βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη 29/8 λοιπόν, στο γήπεδο στο ΟΑΚΑ όπου παρακολουθούν τον αγώνα Παναθηναϊκός - Λάνς. Η νικήτρια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τη League Phase του Conference League.

Η φωτογραφία Πετρογιάννη - Βουλγαράκη

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φωτεινή Πετρογιάννη δημοσίευσε φωτογραφία τους ποζάροντας με σημαία του Παναθηναϊκό. Να σημειώσουμε πως η Ελένη Βουλγαράκη είναι σε σχέση με τον παίκτη του τριφυλλιού, Φώτη Ιωαννίδη.

Φωτεινή Πετρογιάννη Ελένη Βουλγαράκη

Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της;

Ο σύντροφός της λοιπόν ονομάζεται Μιχάλης Ρουμπής και είναι σκηνοθέτης. Μάλιστα, δουλεύει στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool και σήμερα Πέμπτη 29/8 οι συνεργάτες του του ευχήθηκαν κάθε ευτυχία στο πλατό - δείτε το βίντεο.

Φωτεινή Πετρογιάννη Μιχάλης Ρουμπής

Η πρόταση γάμου που δέχτηκε η Φωτεινή Πετρογιάννη από τον σύντροφό της

Μπορεί να είναι πολλά χρόνια μαζί, ωστόσο, ο γάμος δεν θα αργήσει να έρθει αφού η πρόταση γάμου ήδη έχει γίνει. Μάλιστα, έχει αποκαλύψει τόσο τον τρόπο που έγινε αλλά και πάνω κάτω πότε σκέφτονται να πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

«Μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Ήμασταν σπίτι οι δυο μας. Δεν ήταν καθόλου βαρετό γιατί πραγματική ήταν μία στιγμή που δεν το περίμενα. Άνοιξα την πόρτα και ήταν απ’ έξω γονατιστός. Έκανε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά του, εγώ κοιμόμουν μεσημέρι και είχα νεύρα που με ξύπνησε κι άνοιξα την πόρτα και ήταν απ’ έξω γονατιστός. Τα είπα όλα μέχρι εκεί, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έβαλα τα κλάματα, η αλήθεια είναι. Ήμουν σοκαρισμένη από τον ύπνο. Ήμουν με τα ρούχα του ύπνου», έχει αποκαλύψει χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Το cozy σπίτι που μένουν

Με τη χαρά τους που θα γίνουν γονείς Φωτεινή Πετρογιάννη και Μιχάλης Ρουμπής ανυπομονούν να κρατήσουν το μωράκι τους στην αγκαλιά τους. Οι ετοιμασίες επίσης του παιδικού δωματίου αν δεν έχουν ήδη ξεκινήσει σίγουρα θα αρχίσουν σύντομα.

Το ζευγάρι μένει σε ένα cozy σπίτι με μοντέρνες λεπτομέρειες που εκπέμπει μια πολύ φιλόξενη ατμόσφαιρα. Στα social media μας έχουν δείξει κάποιες γωνιές του.



Η μάχη με τον καρκίνο

Όπως είχε αποκαλύψει παλαιότερα η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο σύντροφός της είχε περάσει και μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Δεν ξέρεις και πού θα σε βρει. Κι εμένα ο σύντροφός μου, στα 35 ανακάλυψε τυχαία τον δικό του καρκίνο και τον αντιμετώπισε. Στα 35, τυχαία... Είχε έναν πόνο στον αυχένα, έκανε μια εξέταση που αφορούσε στον αυχένα και ανακάλυψε κάτι άλλο. Τυχαία, στα 35 του», είχε εξομολογηθεί.

Φωτεινή Πετρογιάννη σύντροφος