«Νομίζω είναι 6 μηνών» - Ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη στον αέρα του Summer's Cool και έστειλαν τις ευχές τους

Χαρές στην ομάδα της εκπομπής του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Νομίζω είναι 6 μηνών» - Ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη στον αέρα του Summer's Cool και έστειλαν τις ευχές τους

Χαρές έχουν στην ομάδα της εκπομπής Summer's Cool. Ανακοίνωσαν σήμερα Πέμπτη 29/8 την εγκυμοσύνη που έσκασε πριν από λίγες ώρες στην ελληνική showbiz και όλοι μαζί έστειλαν τις ευχές τους για το νέο μωράκι που έρχεται σε λίγους μήνες.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην Φωτεινή Πετρογιάννη που αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram ποζάροντας με την φουσκωμένη της κοιλίτσα στις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύντροφό της.

Ο σύντροφος της εγκυμονούσας Πετρογιάννη είναι σκηνοθέτης του Summer's Cool

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαριάντα Πιερίδη με τους συνεργάτες τους μπροστά στις κάμερες δεν γινόταν να μην στείλουν τις ευχές τους αλλά και να μην μιλήσουν για τον σκηνοθέτη τους Μιχάλη Ρουμπή που θα γίνει πατέρας.

«Η αγαπημένη μου φίλη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Χαρήκαμε πάρα πολύ. Νομίζω είναι 6 μηνών» είπε αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου ενώ πρόβαλλαν φωτογραφίες της με την κοιλιά της.

«Ο σύντροφός της είναι ο σκηνοθέτης της εκπομπής μας, ο άνθρωπός μας, ο Μιχάλης ο Ρουμπής» αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, αφού λίγα είναι αυτά που γνωρίζουμε για τον αγαπημένο της.

«Είναι και ο σκηνοθέτης της ζωής της Φωτεινής! Μπράβο στη Φωτούλα» σχολίασε με χαμόγελο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Να σημειώσουμε πως η Φωτεινή Πετρογιάννη μήνες πριν την εγκυμοσύνη της, είχε μιλήσει στο Πρωινό για την δυσκολία που αντιμετώπιζε να αποκτήσει ένα δικό της παιδί.

«Πραγματικά σου μιλάω, δεν έχω ξεκάθαρη σκέψη ακόμα για το θέμα της παρένθετης κύησης. Θα σου πω όμως ως μία γυναίκα που δυσκολεύεται να κάνει παιδί και μία γυναίκα που μπορεί να μην το καταφέρει ποτέ, -μιλάω για εμένα-, όταν ξεκίνησε το θέμα με την παρένθετη κύηση, αισθάνθηκα μία ανακούφιση ως γυναίκα.

Δε μπορώ να απαντήσω αν το έκανα γιατί είμαι σε μία κατάσταση που δεν έχει ξεκαθαρίσει τελείως η σκέψη μου και φοβάμαι όλα αυτά τα γύρω γύρω που συζητάμε "το να ξεφύγει η κατάσταση και να φύγει από το νομικό πλαίσιο". Αν με ρωτάς, εγώ ως πρώτη επιλογή θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω ένα παιδάκι ή αν καταλάβω ότι δε μπορώ να κάνω, ίσως και να μην κάνω ποτέ. Κάθε γυναίκα, κάθε άνδρας και κάθε ζευγάρι σκέφτεται διαφορετικά» είχε εξομολογηθεί η Φωτεινή Πετρογιάννη.