Ελένη Μενεγάκη: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Άνδρο - Με μαύρο μπικίνι στο εστιατόριο του Onar

Εκεί πέρασε τους τρεις μήνες του καλοκαιριού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/elenimenegaki
Instagram/elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στην Άνδρο όπου πέρασε και τους τρεις μήνες του καλοκαιριού με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στο νησί και το επισκέπτεται συχνά με τον σύζυγό της αφού εκεί έχουν και το ξενοδοχείο τους, Onar.

Στο χώρο του ξενοδοχείου μάλιστα έχουν και το δικό τους σπίτι για να είναι άνετοι όταν πηγαίνουν για να κάνουν τις διακοπές τους. Άλλωστε είναι πολλά άτομα, καθώς εκτός της κόρης τους η Ελένη έχει ακόμα τρία παιδιά από τον πρώην σύζυγό της. Τον Άγγελο, την Βαλέρια και την Λάουρα - δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι τους.

Η Ελένη Μενεγάκη πολλές φορές έχει δηλώσει πως η Άνδρος είναι ο προσωπικό της παράδεισος. Αν θυμάστε καλά τα πρώτα χρόνια που έγινε γνωστή η σχέση της με τον επιχειρηματία, όλοι μιλούσαν για την περιβόητη μυστική της παραλία που βρίσκεται κάτω από το ξενοδοχείο τους. Εκεί απολαμβάνει ήσυχα και μακριά από τους φωτογράφους τις βουτιές της με την οικογένεια της.

Και φέτος το καλοκαίρι η παρουσιάστρια δημοσίευε στο προφίλ της στο Instagram διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το πρόγραμμα της περιελάμβανε βουτιές, βραδινές εξόδους και κοντινές εξορμήσεις με το σκάφος τους.

Πριν μερικές ώρες μοιράστηκε καινούργια φωτογραφίες από την βόλτα της στο εστιατόριο του Onar μαζί με τη σκυλίτσα της, φορώντας το μαγιό της.

Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από το Onar


Όπως φαίνεται όμως η Ελένη ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη τις τελευταίες ώρες, αφού νωρίτερα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία της με μάξι φόρεμα να ποζάρει με θέα την πανέμορφη Άνδρο σε βραδινή έξοδό της με τον σύζυγό της, Μάκη.


Πριν από αυτή την ανάρτηση δημοσίευσε και άλλες φωτογραφίες από την βόλτα της στο Μπάτσι.