Κωνσταντίνος Βασάλος: Η φωτογραφία με την σύντροφό του που ανέβηκε και κατέβηκε σε λίγα λεπτά - Την δημοσίευσε φίλη του ζευγαριού

Δεν υπάρχει πια αλλά εμείς προλάβαμε να κάνουμε screenshot!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Είναι μαζί αλλά δεν επιθυμούν να το "φωνάζουν". Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τον χωρισμό του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη (η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί) έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Μαρίας Παπαγεωργίου. Έπαθε κι έμαθε, όμως, και πλέον δεν θέλει να προβάλει τα προσωπικά του γι' αυτό κι ενώ είναι με την Μαρία αρκετούς μήνες δεν έχουμε δει ούτε μια κοινή τους φωτογραφία στο διαδίκτυο, ούτε ένα σχόλιο, μέχρι... εχθές!

Το ζευγάρι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Κέα - οι αναρτήσεις από τα ίδια μέρη τους έχουν προδώσει - και στην παρέα τους είναι και η καλή τους φίλη Χριστίνα Κανελλοπούλου, η οποία άθελά της προφανώς δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες την πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στα social media, μια φωτογραφία που ανέβασε σε story και τους έδειχνε να αγκαλιάζονται κάτω από το ηλιοβασίλεμα, μια φωτογραφία που μέσα σε λίγα λεπτά, έτσι όπως ανέβηκε, κατέβηκε!

Εμείς, όμως, την κρατήσαμε και σας την παρουσιάζουμε...

Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη νέα του σύντροφο

Κωνσταντίνος Βασάλος

Τι γνωρίζουμε για τη νέα σύντροφο του Κωνσταντίνου Βασάλου

Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι 28 ετών και εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως influencer και content creator. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ. Μεγάλη της αγάπη είναι η μόδα, η ομορφιά και τα ταξίδια.

Οι 69,5 χιλ. ακόλουθοί της στο Instagram την ακολουθούν πιστά και θέλουν να μαθαίνουν τα νέα της ενώ περιμένουν κάθε φορά για μια νέα φωτογραφία. Και ομολογουμένως όλα τα στιγμιότυπα που ανεβάζει είναι άκρως εντυπωσιακά!