Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει - Το gender reavel μαζί με τα παιδιά της

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει - Το gender reavel μαζί με τα παιδιά της

Έγκυος στο τρίτο της παιδάκι είναι η Μαντώ Γαστεράτου και μαζί με την οικογένεια της έμαθαν το φύλο του μωρού. Η ραδιοφωνική παραγωγός έσκασε ένα τεράστιο μπαλόνι στον κήπο του σπιτιού μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα κάνοντας έτσι την αποκάλυψη.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε και τις φωτογραφίες από το gender reavel αλλά και την καθημερινότητα της με δυο παιδιά στο σπίτι.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η Μαντώ Γαστεράτου

«Η ζωή τελευταία...

1.Ο Άτλαντας με κοιλιά...
2. Αποκαλύψεις...
3. Η μανα μου φορεσε στην κορη μου φανελα 34ρων χρόνων (στην φορμολη τα βάζει ????)
4. Φιλενάδες
5. Το μέγεθος μετράει...
6. Τοκ τοκ...Είναι κάνεις εκεί μέσα??
7. Δύο καρδιές σ ένα σωμα????
8. Kanye West
9. Συμμορία ευτυχίας
10. Άλλα υπόσχεται η μύτη, άλλα το βρακι σου αλήτη...
11. Μπας και το πιστέψω...
12. Αραλίκι
13. Τομ Κρουζ Mission Impossible (στα νιάτα του)», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της περιγράφοντας τις φωτογραφίες της.

Δείτε επίσης: Η Μαντώ Γαστεράτου φωτογραφίζεται με μαγιό λίγο πριν τη γέννηση του τρίτου της παιδιού


Οι δηλώσεις για το τρίτο μέλος

«Πέρασα μία μικρή περιπετειούλα το καλοκαίρι αλλά τώρα όλα καλά. Πάμε για το τρίτο παιδί. Υπάρχει σταθερή ημερομηνία αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αυτά είναι και απρόβλεπτα.

Βιώνω την τρίτη εγκυμοσύνη με περισσότερη ηρεμία. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν πολύ ενεργή ακόμη, τότε δούλευα και στην τηλεόραση, οπότε πέρασε ο καιρός και δεν το κατάλαβα. Δεν τη βίωσα όπως τη βιώνω τώρα. Βέβαια, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και εμείς είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι.

Κάθε εγκυμοσύνη έχει μέσα της και ένα πένθος, είναι εναλλασσόμενα τα συναισθήματα που βιώνει μία γυναίκα. Πένθος δεν είναι μόνο η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου αλλά είναι και η επαναδιαπραγμάτευση της προσωπικότητας. Το πένθος είναι και για το κορίτσι που αφήνεις πίσω και τον νέο ρόλο που αναλαμβάνεις», εξομολογήθηκε απαντώντας σε ερώτηση που της έγινε για την τρίτη της εγκυμοσύνη.