Σοφία Κουρτίδου - Γιάννης Σεβδικαλής: Απίστευτο βίντεο - Διακωμωδούν άνδρα που πάρκαρε στην αναπηρική θέση και τους άφησε σημείωμα

«Το γέλιο και το κλάμα, όντως, δεν απέχουν πολύ τελικά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ένα ασύλληπτο βίντεο δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Σοφία Κουρτίδου όπου με τον σύζυγό της, Γιάννη Σεβδικαλή διακωμωδούν ασυνείδητο άντρα που πάρκαρε στην αναπηρική θέση που βάζουν το αυτοκίνητό τους, καθώς ο ηθοποιός έχει 80% αναπηρία.

Το ζευγάρι όπως αποκάλυψε περίμενε σχεδόν 3 ώρες μέχρι τελικά το αυτοκίνητο να μετακινηθεί. Συγκεκριμένα, όταν έφτασαν στη θέση είδαν ένα άλλο αυτοκίνητο όπου πάνω είχε ένα σημείωμα με το τηλέφωνο του οδηγού. Αφού τον καλούσαν επί μιάμιση ώρα δεν το σήκωνε με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Τα σώματα της ασφάλειας του αφαίρεσαν τις πινακίδες του και αφού είχε περάσει ήδη μισή ώρα τελικά ο οδηγός κατέβηκε να το μετακινήσει. Καθ'όλη την διάρκεια της αναμονής δεν έχασαν ωστόσο το χαμόγελο τους

Σοφία Κουρτίδου και Γιάννης Σεβδικαλής διακωμώδησαν το γεγονός, αφού δεν μπορούσαν να κάνουν άλλωστε και διαφορετικά. Μάλιστα, στο βίντεο έχουν τραβήξει σε βίντεο και την συνομιλία που είχαν με τον οδηγό του αυτοκινήτου που τους ζητούσε συγγνώμη. Όπως είπε είχε ξεχάσει το κινητό του και για αυτό δεν το σήκωνε.

Αυτό είναι το βίντεο που δημοσίευσαν Σοφία Κουρτίδου - Γιάννης Σεβδικαλής

«Στο σημερινό μας επεισόδιο από τις οικογενειακές ιστορίες πρωταγωνιστεί ο κύριος Μιχάλης! Το γέλιο και το κλάμα, όντως, δεν απέχουν πολύ τελικά.

Εσύ πως θα αντιδρούσες στη δική μας θέση; Δες αυτό το βίντεο που ίσως σε κάνει να γελάσεις αλλά σίγουρα θα σε κάνει να προβληματιστείς. Δεν παρκάρουμε ΠΟΤΕ σε μια αναπηρική θέση. Ούτε για 1 λεπτό. Για σένα είναι απλώς μια θέση parking για το άτομο με αναπηρία είναι μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά σε όλη τη ζωή του. Γι' αυτό την επόμενη φορά ακόμα και να δεις κάποιον να του παίρνει τη θέση... ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ, έγραψε η Σοφία Κουρτίδου στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε επίσης: Το ατύχημα με το τρένο και ο διπλός ακρωτηριασμός - Το παρελθόν του Γιάννη Σεβδικαλή