Μαρίνα Σάττι: "Σπάει" τη σιωπή της - «Δεν ντρέπομαι να το πω, μέχρι και ένα χωράφι που είχα το πούλησα για να...»

Οι αποκαλύψεις στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μαρίνα Σάττι σε ένα live που έκανε στο προφίλ της στο Instagram μοιράστηκε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το απόγευμα της Δευτέρας 26/8 λοιπόν, αποκάλυψε το λόγο που πούλησε ένα χωράφι που είχε με ελιές.

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Σάττι

«Έχω αλλάξει, περνάω πολύ ωραία στη ζωή μου. Το πήρα απόφαση, δεν ξαναλέω τίποτα με λόγια γιατί ό,τι και να πω παρερμηνεύονται. Θα κάνω πράξεις. Όλα αλλάζουν και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Από μικρή έλεγα ότι δεν θέλω να μετανιώνω για τίποτα. Έκανα ό,τι πίστευα, με όλες τις δυσκολίες, χωρίς να έχω λεφτά, έλεγα πώς θα κάνω αυτά τα video clip;

Δεν ντρέπομαι να το πω, μέχρι και ένα χωράφι που είχα το πούλησα. Έλεγα τι είναι πιο σημαντικό να έχω ένα χωράφι με ελιές να κάθονται και να μην κάνω τίποτα; Ή να προσπαθήσω και να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα;» αποκάλυψε η Μαρίνα Σάττι στο Instagram.

Δείτε επίσης: H Μαρίνα Σάττι ζήτησε από άτομα της ασφάλειας στην συναυλία της να μπουν παιδιά που δεν είχαν χρήματα για το εισιτήριο (Βίντεο)

Η Μαρίνα Σάττι γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο πατέρας της ήταν Γιατρός από το Σουδάν και Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών. Η μητέρα της είναι Χημικός Μηχανικός από την Κρήτη. Τα παιδικά της χρόνια ήταν πλούσια σε ετερόκλητα ηθολογικά και πολιτιστικά ερεθίσματα που επηρέασαν βαθιά τη μετέπειτα μουσική της εξέλιξη και τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της καλλιτεχνικής της πορείας.[4]

Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε ενδιαφέρον στη μουσική και στο σχέδιο, ξεκινώντας τις σπουδές της στο κλασικό πιάνο στο Ωδείο Απόλλων Ηρακλείου σε ηλικία 7 ετών, ενώ η μεγάλη της αγάπη ήταν οι χορωδίες. Αργότερα στην εφηβεία της, ξεκίνησε σπουδές στο κλασικό τραγούδι.

Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου ως αριστούχος και ύστερα μετακόμισε στην Αθήνα οπού σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για 3 χρόνια όπου εν τέλει δεν ολοκλήρωσε. Παράλληλα, ξεκίνησε σπουδές στο θέατρο στην Ανώτατη Σχολή Δραματικής Τέχνης "Βεάκη" και στην "Κεντρική Σκηνή" αλλά και σπουδές τζαζ μουσικής στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Το 2009, έλαβε πτυχίο κλασικού πιάνου και ανώτερων θεωρητικών στη μουσική καθώς και δίπλωμα στο κλασικό τραγούδι με καθηγητή τον Πάνο Δήμα, στο οποίο αρίστευσε και τιμήθηκε με το 1ο βραβείο. Την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ορχήστρα Τζαζ (ΕΡΕ), ταξιδεύοντας σε όλη την Ευρώπη με έργα του Πίτερ Χερμπολτσχάιμερ.

Το 2010, τραγούδησε στο Τζον Φ. Κένεντι στην Ουάσινγκτον με το Γουόρλντ Τζαζ Νόνετ ενώ συμμετείχε στο ακαπέλλα φωνητικό σχήμα The Singing Tribe που συνεργάστηκε με τον Μπόμπι Μακφέριν.