Κατερίνα Καινούργιου - Πάνος Κουτσουμπής: Μαυροφορεμένοι σε βραδινή έξοδο - Τα χαμόγελα και οι πόζες στον φακό

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου - Πάνος Κουτσουμπής: Μαυροφορεμένοι σε βραδινή έξοδο - Τα χαμόγελα και οι πόζες στον φακό

Η Κατερίνα Καινούργιου φέτος πέρασε ένα ονειρικό καλοκαίρι. Έχοντας αποκαλύψει πως βρίσκεται σε σχέση με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, επιχειρηματία που δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Πάρο, έμεινε και τους τρεις μήνες στο νησί για να βρίσκεται στο πλευρό του.

Καθημερινά μοιραζόταν όμορφες στιγμές που περνούσε εκεί, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί με τον κόσμο και κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό της. Είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Αντιθέτως σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται το μοιράζεται μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Η έξοδος της Κατερίνας Καινούργιου με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή στην Αθήνα

Με το καλοκαίρι να φτάνει στο τέλος του, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στην Αθήνα - αφού σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα το Super Κατερίνα με... κάποιες απώλειες - ενώ ακολούθησε και ο σύντροφος της. Πραγματοποίησαν λοιπόν βραδινή έξοδο με φίλους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες τόσο με την ίδια αλλά και εκείνον με φίλο τους να ποζάρουν χαμογελαστοί.

Η Κατερίνα μβρήκε στα μάτια φίλου της που γνωριζόντουσαν χρόνια, τον έρωτα

Κατερίνα Καινούργιου Πάνος Κουτσουμπής

Να σημειώσουμε πως η επιβεβαίωση πως η Κατερινα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής είναι μαζί, έγινε μέσω της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Summer's Cool όπου φαίνεται το ζευγάρι στο ταξίδι του (δείτε το εδώ) «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη. Εγώ θα σας το επιβεβαιώσω. Ο σύντροφός της - και δεν το λέω τυχαία - το δίνω... Είναι μαζί! Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ και αυτό που ξέρω είναι μαζί. Μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά και επειδή κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, δεν κρύβονται τα παιδιά, κάνουν και ταξίδια», ειπώθηκε.