Νάνσυ Κοίλου: Φωτογραφίες από εξόδους της σε clubs πριν γνωρίσει τον Πατούλη και μείνει έγκυος

Πως ήταν η σύντροφος του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νάνσυ Κοίλου: Φωτογραφίες από εξόδους της σε clubs πριν γνωρίσει τον Πατούλη και μείνει έγκυος

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά πατέρας, αφού η κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφος του περιμένει το παιδί του. Στην αρχή να σημειώσουμε πως είχε ακουστεί ότι περιμένει δίδυμα, ωστόσο ο ίδιος βγήκε δημόσια και αφού επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη διέψευσε πως η σύντροφος του περιμένει δίδυμα.

Στο επίκεντρο λοιπόν έχει βρεθεί η Νάνσυ Κοίλου η αγαπημένη του πολιτικού που διανύει τους πρώτους μήνες της κύησης. Η ίδια εργάστηκε αρκετό διάστημα στην περιφέρεια Αττικής και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε συνοδεύσει τον 63χρονο σε πολιτικές και πολιτιστικές υποχρεώσεις του.

Σήμερα ωστόσο η μελαχρινή καλλονή, εργάζεται ως υπεύθυνη σε κατάστημα περιποίησης νυχιών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Όπως μάλιστα κυκλοφόρησε, ο πολιτικός είχε βρεθεί στα εγκαίνια.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της Νάνσυς Κοίλου με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Δείτε φωτογραφίες της συντρόφου του Πατούλη, Νάνσυς Κοίλου από παλιές εξόδους της

Στο διαδίκτυο λοιπόν, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Νάνσυς από διάφορες παλαιότερες εξόδους της πριν ακόμα γνωρίσει τον Γιώργο Πατούλη και δημιουργήσουν την οικογένεια τους.

Νάνσυ Κοίλου Γιώργος Πατουλης

Νάνσυ Κοίλου σύντροφος Γιώργος Πατουλης

Οι δηλώσεις της πρώην συζύγου του, Μαρίνας Σταυράκη

Λίγες ώρες μετά την είδηση περί εγκυμοσύνης η Μαρίνα Σταυράκη, η πρώην σύζυγος αυτού και μάνα του παιδιού του, Αλέξανδρου, πήρε θέση για τη νέα αρχή στη ζωή του Περιφερειάρχη αλλά και για τον λόγο που άλλαξε το επώνυμό της μιλώντας στην εφημερίδα On Time.

«Τα είχα πληροφορηθεί πριν βγουν στη δημοσιότητα από τον γιο μου και από κάποιο τρίτο πρόσωπο. Έπειτα από κάποιο διάστημα είπε στο παιδί μας ότι θα αποκτήσει ετεροθαλή αδελφάκι ή αδελφάκια», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με το πως πήρε την είδηση ο γιος τους, απάντησε «Ο Αλέξανδρος είναι ενήλικος, έχει μια προσωπική θέση και άποψη, είναι είκοσι χρονών. Είναι μια είδηση που προκάλεσε αναστάτωση. Κάποιες αποφάσεις, που είναι ανατρεπτικές σε μια πορεία ζωής, σίγουρα θέλουν μια προετοιμασία, η οποία δεν είχε προηγηθεί».

Δείτε επίσης τι είπε για την αλλαγή του επιθέτου της.