Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για την πρώτη ρήξη με τους γονείς του - «Είχαν πάθει σοκ όταν τους το είπα»

«Μόνο η αδελφή μου είχε περάσει από το ταμείο και μου είχε αφήσει ένα τριαντάφυλλο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την σχέση με τους γονείς τους σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, αποκάλυψε πότε ήρθε η ρήξη ανάμεσα σε εκείνον, στον πατέρα του και την μητέρα του.

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για τους γονείς του

Πότε έμαθε ο πατέρας σου ότι πλέον παίζεις στο θέατρο και ήρθε η ρήξη ανάμεσά σας; Στην «Πορνογραφία»;

Ναι. Τον κάλεσα στην πρεμιέρα και δεν ήρθε. Ούτε εκείνος ούτε η μητέρα μου. Είχαν πάθει σοκ όταν τους το είπα. Μόνο η αδελφή μου είχε περάσει από το ταμείο και μου είχε αφήσει ένα τριαντάφυλλο. Τελειώνοντας η παράσταση, που ήταν ένα μεγάλο γεγονός, όλοι είχαν κάποιον, ενώ εμένα δεν με περίμενε κανείς. Και θυμάται ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης πως βγήκα μόνος μου έξω από το θέατρο κρατώντας αυτό το τριαντάφυλλο και συγκινημένος που υπήρχε έστω ένα λουλούδι για μένα. Τότε, ο Ιάσονας με ρώτησε «πού είναι οι δικοί σου;» και του απάντησα: «Εμένα οι δικοί μου είναι αυτό το τριαντάφυλλο».

Χάρης Ρώμας

Ο πατέρας σου άλλαξε συμπεριφορά; Το παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος που είχατε απομακρυνθεί;

Είχαμε χάσει πολλά χρόνια επικοινωνίας, γιατί και από πριν, που είχαν τα προσωπικά τους θέματα με τη μητέρα μου, δύσκολα μιλάγαμε ο καθένας για τη ζωή του. Αλλά είχαμε μια πολύ έντονη συναισθηματική συνεννόηση με τα μάτια και με την αφή. Δηλαδή, αγκάλιαζε ο ένας τον άλλο χωρίς να είναι υποχρεωτικό να μιλάμε για πράγματα τα οποία μπορεί και να πονάγανε. Αλλά και δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε, γιατί υπήρχε αυτή η συναισθηματική ένταση, θα έλεγα, πως ήταν σαν χιλιάδες λόγια… Εκατομμύρια λόγια ήταν αυτή η αγκαλιά.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Χάρης Ρώμας για πρώτη φορά άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά την προσωπική του ζωή μέσα στα χρόνια - δείτε τι είπε για την σεξουαλικότητα του.