Βραδινή έξοδος για την Ελένη Μενεγάκη - Οι φωτογραφίες με boho look και ελαφρώς βαμμένη

Οι πόζες και τα σχόλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα όπου δημοσιεύματα την θέλουν να πηγαίνει στον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει ένα καινούργιο πρόγραμμα. Και το φετινό καλοκαίρι της η παρουσιάστρια το αφιέρωσε στον σύζυγό της και τα παιδιά της, μακριά από τα φλας των φωτογράφων όπως άλλωστε κάνει πάντα.

Στο προφίλ της στο Instagram πραγματοποιούσε σπάνιες αναρτήσεις συνήθως με την ίδια να απολαμβάνει τον ήλιο, την θάλασσα και την οικογενειακή της ηρεμία. Σε μια από τις αναρτήσεις, είδαμε και τον Ματέο Παντζόπουλο να οδηγεί το φουσκωτό σκάφος τους με το οποίο κάνουν διάφορα ταξίδια.

Η έξοδος της Ελένης Μενεγάκη

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε εντυπωσιακή όπως πάντα σε βραδινή έξοδό της με boho look και ελαφρώς βαμμένη στο πρόσωπο, αφού η παρουσιάστρια προτιμά να είναι απλή τα καλοκαίρια.


Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη περίμενε πως και πως να τελειώσει η εκπομπή της στο κανάλι του MEGA για να μαζέψει τα πράγματά της και να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μόλις, λοιπόν, αυτή ολοκληρώθηκε έφυγε μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά τους στην Άνδρο στο νησί όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο τους, αλλά και το εξοχικό τους σπίτι.

Έκτοτε δημοσίευε φωτογραφίες της από εκεί, όπου συνήθως ποζάρει άβαφη, είτε φορώντας τα μπικίνι και τα πολύχρωμα καφτάνια της, με βρεγμένα μαλλιά από την θάλασσα είτε από τις εξόδους της και κάθε φορά τα σχόλια και τα like είναι χιλιάδες.

Το youweekly.gr συγκέντρωσε σε ένα βίντεο στο Instagram τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές της παρουσιάστριας, η οποία σκοπεύει να κάνει την ανατροπή όσον αφορά στα επαγγελματικά της την επόμενη σεζόν - δείτε εδώ τι συμβαίνει.