Μαρίνα Σταυράκη: Με φρουφρού κοντό φόρεμα στη Μύκονο - Τις σφύριζαν οι άντρες από όπου περνούσε (Βίντεο)

Η εμφάνισή της λίγο πριν την είδηση πως ο πρώην σύζυγός της θα γίνει πάλι μπαμπάς!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαρίνα Σταυράκη: Με φρουφρού κοντό φόρεμα στη Μύκονο - Τις σφύριζαν οι άντρες από όπου περνούσε (Βίντεο)

Λίγες ώρες πριν την απίστευτη αποκάλυψη πως ο πρώην σύζυγό της, Γιώργος Πατούλης, θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς (δείτε εδώ ποια είναι η κατά περίπου 30 χρόνια μικρότερη σύντροφός του) η Μαρίνα Σταυράκη, όπως επιθυμεί να την φωνάζουν πλέον, προκάλεσε χαμό στα σοκάκια της Μυκόνου με το περάσμά της.

Φυσικά δεν είναι λίγες οι φορές που με τις στιλιστικές επιλογές η Μαρίνα μαγνητίζει τα βλέμματα αλλά αυτή την φορά έκανε ασυζητητί μία από τις πιο top εμφανίσεις της!

Με το που εμφανίστηκε στα κοσμικά σοκάκια φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα με φρου φρου τούλι και μεγάλο κολιέ στον λαιμό οι άνδρες άρχισαν τα σφυρίγματα και τα επιφωνήματα. Εκείνη ευδιάθετη και χαμογελαστή έδειχνε να το απολαμβάνει!

Η εμφάνιση της Μαρίνας Σταυράκη στα σοκάκια της Μυκόνου

Ο λόγος που άλλαξε το επίθετό της

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε πρόσφατα η Μαρίνα Σταυράκη, μιλώντας για την απόφασή της να αφήσει πίσω το επώνυμο «Πατούλη» και να κρατήσει μόνο το πατρικό της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών» και τη Σάσα Σταμάτη, η φιλόλογος και πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν εκεί, ενώ αποκαλύπτει αν τη φλερτάρουν μετά το διαζύγιο.

«Για εμένα το διαζύγιο ήταν μια επίπονη διαδικασία, που στιγμάτισε την ψυχική και τη σωματική μου υγεία. Σε άλλη περίπτωση θα σου έλεγα ότι άργησα. Έφτασε, ωστόσο, πλέον το πλήρωμα του χρόνου που για εμένα ο κύκλος Πατούλη έκλεισε, γι’ αυτό και επανάφερα το πατρώνυμο μου. Κλείνοντας τον κύκλο, άφησα πίσω μου και ό,τι με βάραινε, ό,τι με απομάκρυνε από τη Μαρίνα. Για καθέναν, η στιγμή της αλλαγής είναι υπόθεση που έχει προσωπικό timing», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σταυράκη.

Δείτε επίσης: Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη στην Μαρίνα Σταυράκη: «Είναι μία προσωπική επιθυμία που...»

Όσον αφορά τα συναισθήματά της μετά από αυτή τη νέα αρχή, η Μαρίνα Σταυράκη δηλώνει πως δεν νιώθει στεναχώρια. «Κάθε άλλο. Πάντοτε, όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, ανοίγει ένας νέος. Και στη δική μου περίπτωση αφήνω οριστικά πίσω μου και ό,τι αρνητικό και τοξικό. Αυτό αποτελεί κατάκτηση. Είμαι πιο αισιόδοξη από ποτέ για το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τα φλερτ, η Μαρίνα Σταυράκη τόνισε πως: «Από όσα μου έχουν πει κατά καιρούς, μάλλον εκπέμπω κάτι το απόμακρο και το απρόσιτο και υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στο να με πλησιάσει κανείς. μόνο όποιος δεν μείνει στην πρώτη εντύπωση, αλλά επιχειρήσει να με γνωρίσει και σπάσει τον πάγο, βλέπει ότι είμαι πολύ διαφορετική από την εικόνα που δίνω εκ πρώτης όψεως».

Η Μαρίνα Σταυράκη τοποθετήθηκε επίσης και για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Η επιστήμη μας προσφέρει παρεμβατικούς και λιγότερο παρεμβατικούς τρόπους για να διατηρούμε μια καλή εμφάνιση. Δεν θα ήμουν αρνητική σε μια επέμβαση ομορφιάς, αρκεί να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας. Βέβαια και η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ γιατρού και ασθενούς παίζει σημαντικό ρόλο. Σε όποιες λύσεις και αν καταφεύγει καθεμιά μας για να νιώσει όμορφη, ας μην ξεχνάμε ότι η εσωτερική πληρότητα και ηρεμία τροφοδοτούν την εξωτερική μας ομορφιά και ευεξία»