Χλιδάτος γάμος στην showbiz: Πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε στην Ιταλία ένα χρόνο μετά την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Η τελετή πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Ήταν Γενάρης του 2023 όταν ο πασίγνωστος ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του ανακοινώνοντας με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο χέρι πως θέλει να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Εκείνη πανευτυχής του είπε το μεγάλο "ναι" και σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα, αν μη τι άλλο, παραμυθένιο σκηνικό.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Amalfi. Οι δυο τους λίγες ώρες μετά μοιράστηκαν τις πρώτες τους φωτογραφίες από το μυστήριο με τους φανς να τους γεμίζουν ευχές και αγάπη!

Ο ηθοποιός Ed Westwick παντρεύτηκε την αγαπημένη του!

Δείτε επίσης: Παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του κορυφαίος Έλληνας συνθέτης – Το love story, η πρόβα νυφικού και το προσκλητήριο

Ο ηθοποιός Ed Westwick ή αλλιώς ο «Chuck Bass» του Gossip Girl, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του «Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε».


To ζευγάρι είχε 220 καλεσμένους, οι οποίοι ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ, την Ινδία και διάφορα μέρη της Ευρώπης, για να συμμετάσχουν σε μια τριήμερη γιορτή στην ακτή Amalfi.

«Θέλαμε ένα μέρος γάμου που δεν ήταν μόνο φυσικά όμορφο, περιτριγυρισμένο από ωκεανό, λόφους και αμπελώνες, αλλά και μοναδικό, και βρήκαμε ακριβώς αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά η νύφη σε συνέντευξή της στο People.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν την Παρασκευή, 23 Αυγούστου, με μια κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα με το Motonave Patrizia. «Πλεύσαμε κατά μήκος της ακτογραμμής του Ραβέλλο, του Ποζιτάνο και του Σορέντο και στη συνέχεια αγκυροβολήσαμε στο Κάπρι για μια βουτιά [στη θάλασσα] καθώς ο ήλιος έδυε πίσω από τους βράχους Faraglioni», δήλωσε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός, επίσης σε συνέντευξή του, και συνέχισε αποκαλύπτοντας:

«Πρόσφατα μετακομίσαμε στο νέο μας σπίτι στην αγγλική εξοχή και ο κήπος μας φέρνει τόση χαρά και γαλήνη. Θέλαμε να αναδημιουργήσουμε αυτή την αίσθηση του μαγευτικού κήπου για την τελετή μας»