Τζέισον Στέιθαμ και Ρόζι Χάντινγκτον: Διακοπές στην Αντίπαρο - Η συνάντηση με τη Δέσποινα Καμπούρη και τις κόρες της

«Το παιδί μου έχει θράσος», λέει η δημοσιογράφος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η σύζυγός του, Ρόζι Χάντινγκτον, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Αντίπαρο, και φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητοι.

Η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία βρίσκεται επίσης στο νησί με την οικογένειά της, είχε την τύχη να τους συναντήσει και δεν έχασε την ευκαιρία να τους απαθανατίσει. Η δημοσιογράφος ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες των δύο κοριτσιών της, οι οποίες πόζαραν δίπλα στον διάσημο ηθοποιό.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Καμπούρη – Στο τρένο μαζί με τα παιδιά της: «Πήγα αυτόματα στο τελευταίο βαγόνι για θέσεις...»

Οι φωτογραφίες της κόρης της Δέσποινας Καμπούρη με Τζέισον Στέιθαμ και Ρόζι Χάντινγκτον

«Το παιδί μου έχει θράσος και κάνει αυτά που ντρέπεται να κάνει η μαμά της. Παίρνει τις φίλες της και φωτογραφίζεται με διάσημους αστέρες του Hollywood», σχολίασε χιουμοριστικά στην ανάρτησή της.

Τζέισον Στέιθαμ και Ρόζι Χάντινγκτον: Διακοπές στην Αντίπαρο - Η συνάντηση με τη Δέσποινα Καμπούρη και τις κόρες της

Εκτός από τον Τζέισον Στέιθαμ, η Δέσποινα Καμπούρη ανέβασε και μια selfie της κόρης της με τη Ρόζι Χάντινγκτον, σημειώνοντας χιουμοριστικά πως η μικρή βγάζει selfie «με την κολλητή της».

Τζέισον Στέιθαμ και Ρόζι Χάντινγκτον: Διακοπές στην Αντίπαρο - Η συνάντηση με τη Δέσποινα Καμπούρη και τις κόρες της

Το ζευγάρι του Χόλιγουντ έχει ξαναεπισκεφτεί το ελληνικό νησί, αφού είχαν κάνει διακοπές στην Αντίπαρο και το 2022, δείχνοντας την προτίμησή τους σε αυτόν τον όμορφο προορισμό.

Λίγα λόγια για τον Τζέισον Στέιθαμ

Ο Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham, 26 Ιουλίου 1967) είναι Άγγλος ηθοποιός και μοντέλο. Είναι γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες του Γκάι Ρίτσι «Lock, Stock and Two Smoking Barrels», «Snatch», «Revolver».

Έχει εμφανιστεί επίσης σε ταινίες όπως η τριλογία θρίλερ-δράσης «Transporter», η μαύρη κωμωδία-ταινία δράσης «Crank», η ταινία δράσης «War», το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας-δράσης «Death Race» και η σειρά ταινιών δράσης «The Expendables».

Το 2015 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Fast and Furious 7» και έπαιξε έναν κωμικό ρόλο στην ταινία Spy της Melissa McCarthy. Συνηθίζει να εκτελεί μόνος του τις πολεμικές σκηνές και θεωρείται γενικά ως αντιήρωας.

Η ζωή του Στέιθαμ στο χώρο της δημοσιότητας ξεκίνησε όταν τον είδαν από το γραφείο Sports Promotions να ασχολείται με το μόντελινγκ των αθλητών ενώ προπονούνταν στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Crystal Palace του Λονδίνου.

Μετά από αυτό, έγινε μοντέλο για την εταιρεία ρούχων French Connection. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε: «Επιλέξαμε τον Τζέισον επειδή θέλαμε το μοντέλο μας να μοιάζει με κανονικό άνθρωπο. Η εμφάνισή του είναι απλά η σωστή για τώρα: Πολύ ανδροπρεπής».

Ωστόσο ήταν ακόμα αναγκασμένος να ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του σαν πλανόδιος πωλητής για να τα φέρνει βόλτα, πουλώντας «ψεύτικα αρώματα και κοσμήματα στις γωνίες του δρόμου», σύμφωνα με τον Στέιθαμ. Έκανε μικρές εμφανίσεις σε ελάχιστα βίντεο κλιπ, συμπεριλαμβανομένου του «Comin' on Strong» από τους The Shamen το 1993, του «Run to the Sun» από τους Erasure το 1994 και του «Dream a Little Dream of Me» από τους The Beautiful Southτο 1995.