Παντελής Παντελίδης: Ανατριχιαστικό βίντεο με τον τραγουδιστή, δύο μήνες πριν το τραγικό δυστύχημα

Αθάνατος!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό στον κόσμο της μουσικής και στις καρδιές όσων τον αγάπησαν. Ο τραγικός χαμός του αγαπημένου τραγουδιστή συγκλόνισε το πανελλήνιο, και κάθε αναφορά στο όνομά του φέρνει θλίψη και πολλά «γιατί».

Πρόσφατα, ο Βαλάντης, φίλος και συνάδελφος του Παντελή Παντελίδη, μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στο βίντεο, βλέπουμε τους δύο τραγουδιστές σε μία συγκλονιστική ερμηνεία στο κομμάτι «Τα σχοινιά σου» σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, μόλις δύο μήνες πριν από το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του τραγουδιστή.

Δείτε επίσης: Άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο - 10 επώνυμοι Έλληνες που πέθαναν σε τροχαίο

«Λείπεις», λέει για τον Παντελή Παντελίδη ο Βαλάντης

«2 μήνες πριν αφήσει την επίγεια ζωή… Καλή αντάμωση καλλιτέχνη… Ακόμα λείπεις…», έγραψε ο Βαλάντης στη λεζάντα της ανάρτησής του, εκφράζοντας τη νοσταλγία και τη θλίψη του για την απώλεια του φίλου του. Το βίντεο αυτό ξαναζωντανεύει στιγμές από τις τελευταίες εμφανίσεις του Παντελίδη, θυμίζοντας σε όλους πόσο πολύ λείπει από τη μουσική σκηνή και από τις ζωές των ανθρώπων που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν. Ωστόσο είναι και μία υπενθύμιση ότι συνεχίζει να ζει μέσα από τα τραγούδια του.

Ο Παντελής Παντελίδης πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες στις 18 Φεβρουαρίου 2016, σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης με την συνδετήρια οδό του Πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Ελληνικού και της συνοικίας του Ελληνικού, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο Mercedes W164 ML 63 AMG το οποίο έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες. Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας, ενώ νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ο τραγουδιστής τάφηκε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.