Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η γυμναστική που κάνει στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης για να είναι σε φόρμα

Πώς νιώθει λίγο πριν γίνει μητέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/papadopoulou_evridiki
Instagram/papadopoulou_evridiki

Την ωραιότερη αναμονή της ζωής της βιώνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, καθώς σε περίπου δύο μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Παρότι σε μία έγκυο όλα συγχωρούνται, εκείνη πάντως αρνείται να ενδώσει σε πειρασμούς, και αυτό φαίνεται από την προσοχή που δείχνει στη φυσική της κατάσταση ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Παρά την προχωρημένη φάση της κύησης, η πρώην παίκτρια του Survivor δεν αφήνει την γυμναστική από το πρόγραμμα της. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μοιράστηκε με τους followers της ένα βίντεο από το γυμναστήριο, όπου ακολουθεί ένα πρόγραμμα πιλάτες.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Οι ασκήσεις που κάνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στον 7ο

Στο βίντεο, η εγκυμονούσα φαίνεται να κάνει τις ασκήσεις με ευκολία, δείχνοντας πόσο καλά διατηρείται, παρά το γεγονός ότι είναι στον 7ο μήνα. Η κοιλίτσα της είναι εμφανής, αλλά ελάχιστα φουσκωμένη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι pilates συστήνονται για γυναίκες στην εγκυμοσύνη, καθώς είναι ένας ασφαλής τρόπος για να παραμείνουν σε φόρμα σε αυτούς τους ευαίσθητους μήνες.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απολαμβάνει αυτή τη μοναδική περίοδο της ζωής της, ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν χάνουν την ευκαιρία να τη συγχαρούν και να της δώσουν τις ευχές τους.

Πώς της απάντησαν οι γιατροί για τον καρκίνο

Η αγάπη του κόσμου φάνηκε και στο πρόσφατο Q&A που έκανε, όπου εκμυστηρεύτηκε τα συναισθήματά της πριν γίνει μητέρα. «Αγαπώ τη μαμά μου και τον μπαμπά μου ένα τσικ πιο πολύ ήδη», σημείωσε με χιούμορ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και συμπλήρωσε: «Νιώθω όμορφα και έχω μεγάλη ανυπομονησία. Και πιστεύω είναι ό,τι πιο δύσκολο θα κληθώ να κάνω στην έως τώρα ζωή μου. Να κάνεις καλό άνθρωπο στην κοινωνία είναι μεγάλο αξίωμα. Αλλά με υγεία όλα γίνονται και αυτό εύχομαι. Υγεία και όλα θα γίνουν όπως πρέπει».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η γυμναστική που κάνει στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης για να είναι σε φόρμα

Σε ερώτηση που της έκανε follower για το γεγονός πως στο παρελθόν πέρασε καρκίνο και ακολουθούσε χημειοθεραπείες, και αν αυτό επηρέασε την κύησή της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν ξεκάθαρη: «Μου είπαν αυτό ακριβώς “πάει πέρασε”! Πολλά τα χρόνια πλέον, οπότε no problems».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η γυμναστική που κάνει στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης για να είναι σε φόρμα