Αναστασία Τσιλιμπίου: «Με έπνιγε η αδικία» - Οι σχέσεις, το παράπονο και τα αρνητικά σχόλια που έλαβε

Η νεαρή πρωταγωνίστρια εφ' όλης της ύλης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Αναστασία Τσιλιμπίου, την οποία γνωρίσαμε από τα παιδικά της χρόνια μέσα από τις σειρές «Για την καρδιά ενός αγγέλου» και «Το Νησί», συνεχίζει την καριέρα της στην υποκριτική και κλέβει τις εντυπώσεις. Την περσινή σεζόν, την απολαύσαμε στη δημοφιλή σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», ενώ αυτό το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μία μέλισσα τον Αύγουστο» στο θερινό θέατρο Λαμπέτη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου, η Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τα social media, αποκαλύπτοντας πως έχει δεχτεί κατά καιρούς υβριστικά σχόλια. Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην προσωπική της ζωή, την οποία πλέον θέλει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Αναστασία Τσιλιμπίου: «Απλά το πήρα απόφαση, πονάει αρκετά...» - Τι αποκάλυψε για την πλαστική επέμβαση που έκανε

Η Αναστασία Τσιλιμπίου για τα άδικα σχόλια

«Προφανώς, πάρα πολλές φορές έχω έρθει αντιμέτωπη με άσχημα σχόλια μέσα από τα social media. Στην αρχή μου χάλαγαν πάρα πολλή ενέργεια και με έπνιγε η αδικία, γιατί ό,τι και να πεις κατακρίνεται και επικρατεί μια τοξική ατμόσφαιρα. Πλέον όμως άρχισα να μην ασχολούμαι ή απαντάω με χιούμορ και ευγένεια. Δεν μπορώ να χαλάω την ενέργειά μου σε κάτι που δεν μου προσφέρει τίποτα», δηλώνει χαρακτηριστικά η Αναστασία Τσιλιμπίου

Όσον αφορά τις σχέσεις της, τονίζει πως: «Είναι επιλογή μου να κρατάω τις σχέσεις μου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχω μιλήσει κάποιες φορές για τις σχέσεις που είχα, αλλά νομίζω είμαι σε μια ηλικία που καλύτερο είναι να γνωρίζει ο κόσμος τη δουλειά μου μόνο»

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της. «Ο έρωτας είναι ωραίος, αλλά μπορεί να είναι σε πολλά πράγματα. Μπορεί να είναι στη δουλειά σου, στο οτιδήποτε. Σίγουρα ο έρωτας είναι τέλειος να τον ζεις, ωστόσο την περίοδο αυτή νιώθω ότι θέλω να ερωτευτώ πολύ με αυτό που κάνω και πάρα πολλά πράγματα από αυτό», κατέληξε η Αναστασία Τσιλιμπίου μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα.