H Ελένη Βουλγαράκη μπήκε στην κουζίνα και ο Φώτης Ιωαννίδης την... αποθεώνει για τα viral αγγουράκια!

Υποσχέθηκε να του φτιάξει γεμιστά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ελένη Βουλγαράκη μπήκε στην κουζίνα και δοκίμασε την πιο viral συνταγή του TikTok με αγγούρια, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους και τον αγαπημένο της, Φώτη Ιωαννίδη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια μοιράστηκε τη συνταγή στα social media, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, με την οποία και «επιβράβευσε» τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού για το απίστευτο γκολ που σημείωσε χθες (22/8). Για την Ελένη Βουλγαράκη φαίνεται ότι τα απλά και υγιεινά σνακ μπορούν να γίνουν εξαιρετικά νόστιμα.

Δείτε επίσης: Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους - Διασκέδασαν μαζί στον Σάκη Ρουβά

Η αντίδραση του Φώτη Ιωαννίδη στη συνταγή της Ελένης Βουλγαράκη

Μετά την επιτυχημένη εκτέλεση της συνταγής, ο επιθετικός του ΠΑΟ, Φώτης Ιωαννίδης, δεν έκρυψε τον... ενθουσιασμό του, σχολιάζοντας χιουμοριστικά: «Κι εγώ νόμιζα ότι το παραγγείλαμε αυτό, συγχαρητήρια ήταν φοβερό». Η Ελένη Βουλγαράκη απάντησε και υποσχέθηκε να του φτιάξει γεμιστά την επόμενη φορά, δείχνοντας πως το ζευγάρι απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί, ακόμα και στην κουζίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνταγή αυτή έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής, με την εκτέλεσή της από την Ελένη Βουλγαράκη να κερδίζει θετικά σχόλια.

H Ελένη Βουλγαράκη μπήκε στην κουζίνα και ο Φώτης Ιωαννίδης την... αποθεώνει για τα viral αγγουράκια!

Αυτή ήταν μία ευχάριστη έκπληξη, καθώς γενικά το ζευγάρι έχει επιλέξει να μην απασχολεί με την προσωπική του ζωή και σπανίζουν οι δημόσιες εκδηλώσεις μεταξύ τους. Η Ελένη Βουλγαράκη έχει αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο δεν μιλάει συχνά για τον Φώτη Ιωαννίδη.

«Θέλω να πω κάτι, γιατί δεν θέλω να μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που έστειλαν εχθές συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που πάλι θα κατακρίνουν, και θα πάρει η μπάλα κι εμένα. Επειδή είναι πολύ σοβαρός αθλητής,δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, του αξίζει να κρίνεται μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι», έχει πει στον αέρα του Πρωινού η Ελένη Βουλγαράκη