Κώστας Καραφώτης: «Δεν ήθελα να γίνει αυτό το σούσουρο, δεν μου αρέσει αυτή η κουβέντα γύρω από το όνομά μου»

Όσα δήλωσε για τον γάμο του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κώστας Καραφώτης: «Δεν ήθελα να γίνει αυτό το σούσουρο, δεν μου αρέσει αυτή η κουβέντα γύρω από το όνομά μου»

Ο Κώστας Καραφώτης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού, στο κανάλι της στο YouTube, Nansou TV. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τον πρόσφατο γάμο του με τη γυμνάστρια Κάτια Μάνου και για τη σχέση τους που οδήγησε στο ευτυχές αυτό γεγονός.

Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στις 26 Μαΐου, με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους. Αναφερόμενος στη διακριτικότητα που επέλεξε για την τελετή, ο Κώστας Καραφώτης δήλωσε ότι δεν έδωσε καν το δικό του όνομα στην εκκλησία για να μην κινήσει υποψίες: «Ήθελα να φωνάξω ότι παντρεύομαι αλλά δεν ήθελα να γίνει αυτό το σούσουρο. Δεν μου αρέσει αυτή η κουβέντα γύρω από το όνομά μου».

Δείτε επίσης: Κώστας Καραφώτης – Μιλάει για πρώτη φορά μετά τον γάμο του: «Ήθελα να βγω, να το φωνάξω…»

Ο Κώστας Καραφώτης για τον γάμο του

Στη συνέντευξή του, ο Κώστας μίλησε με ιδιαίτερη τρυφερότητα για τη σύζυγό του, λέγοντας: «Η Κάτια είναι γυναίκα μου. Νομίζω ότι τα πάντα είναι το timing. Τη γνώριζα αρκετά χρόνια αλλά βρέθηκε στη ζωή μου σε μία στιγμή που ήταν σαν να έπρεπε να είναι εκεί να δεχτεί τον χαρακτήρα και τις ιδιοτροπίες μου και να τις αφομοιώσει».

Όσον αφορά την επαγγελματική του ζωή, ο Κώστας Καραφώτης δήλωσε ότι η δουλειά του δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα για την Κάτια. «Έτσι με γνώρισε (ως τραγουδιστή) και ήξερε ότι αυτό ήθελα να κάνω. Ξέρει ότι δεν είμαι φαν της νύχτας αλλά φαν του τραγουδιού. Μου αρέσει να τραγουδάω αλλά όχι να ξενυχτάω μέχρι τις 6 το πρωί», εξήγησε.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην πρόταση γάμου, αποκαλύπτοντας ότι είχε πάρει το δαχτυλίδι μαζί του σε ταξίδι τους στο Μιλάνο. «Έλεγα “πού να το κρύψω; Τι να το κάνω;”, πάω να το δώσω το πρώτο βράδυ και ήμασταν σε ένα μαγαζί με κόσμο δίπλα μας. Την επόμενη ημέρα πάλι συναντήσαμε κόσμο. Έλεγα “μία, δύο, τρεις, θα φύγουμε και δε θα το έχω δώσει”. Εντάξει, τελικά ήρθε η στιγμή που το έδωσα», είπε ο Κώστας Καραφώτης σχετικά.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο